Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tołiba

Rak za młodu

Polecane posty

Gość tołiba

Czy to rak? Moje objawy: guzek w pachwinie, wielkości śliwki. Boli przy chodzeniu. Od czasu do czasu boli mnie brzuch, zwłaszcza jak coś zjem. Czy to rak o***tu? czy czego to moze byc rak? Dodam ze w mojej rodzinie występuje tendencja do nowotworów. Mam 21 lat.

Gość gość
Może tak, może nie. Nie wiem na co czekasz. Trzeba iść do lekarza, zrobić badania i ewentualnie wyciąć.

Gość gość
Nie jest powiedziane, że umrzesz. Im dłużej czekasz tym większe prawdopodobieństwo, że rak się rozrośnie, da przerzuty.

Gość gość
Raka może mieć nawet malutkie dziecko.

Gość tołiba
nie straszcie mnie .....

Gość gość
Bolący guzek w pachwinie...Mój syn miał taki i go zoperowali...bo to przepuklina była...:) Do lekarza marsz!

Jesteś pewna, ze to guzek , a nie powiększone węzły? Gdzieś już tu czytałam, że wygląda to podobnie to raz , a dwa w takiej sytuacji nie ma co siedzieć przy kompie tylko lecieć do lekarza- forum Cię nie wyleczy..

Gość gość
To rusz d*pę do lekarza! Czekanie w tej sytuacji nic ci nie da. Przygotuj już się psychicznie na walkę, a jak będzie dobrze to najwyżej się ucieszysz. Nawet jeśli nie rak to chcesz żyć dalej z tym bólem czekając na to, że samo zniknie?

Gość gość
I tak masz lepiej niż inni. Teraz na nowotwory ma nie być limitów z NFZ. Było tak, że ostatnie miesiące w roku nie leczyli, bo brak pieniędzy. Wcześniej też przeliczali komu dać, a komu nie. Ilu ludzi, którzy mieliby szansę na życie przez to umarło to szkoda gadać.