Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brązowy śluz wczesna ciąża

Polecane posty

Gość gość

Dwa tygodnie temu kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia (skonczył na zewnątrz). Od dwóch dni ma dziwny brązowy śluz, jest mi troche niedobrze i kręci się w głowie. Dodam że ostatni raz miesiączkowałam 21 października i od tamtej pory nie miała okresu. Jak myślicie czy są to objawy wczesnej ciąży? Mam zamiar zrobic jutro test ale obawiam sie ze jest jeszcze za wcześnie.

Gość gość
Ostatni okres miałas 21 pazdziernika i nie zaniepokoilo Cię to pod koniec listopada??? :D Jest polowa stycznia.

Gość gość
Jest zdecydowanie za wcześnie :D

Gość gość
zaniepokoiło, byłam u ginekologa, dostalam luteine. niestety nic nie pomogła. czekam na nastepna wizyte

Gość gość
może ten brązowy sluz jest zwiastunem nadchodzącej miesiączki? czyje sie dziwnie...

Gość karolaa098
Tyle czasu nie masz okresu to idź do ginekologa a nie pisz na kafe o jakimś śluzie :P bo to najprawdopodobniej problemy hormonalne chociaż ginekolodzy twierdzą że 2 okresów w roku można po prostu nie dostać :)

Gość gość
wyjaśniłam że była i czekam na nastepna wizyte. Po co te nerwy? Po to jest forum by pytać

Gość karolaa098
To nie są nerwy :) ale byłaś i nie dał nic na wywołanie okresu?

Gość gość
przecież napisałam że dostałam luteine

Gość karolaa098
No wiem doczytałam ale jestem zdziwiona bo kilka razy brałam coś na wywołanie i nigdy luteiny.Poczekaj do wizyty wyjścia nie masz test chyba zbędny skoro jesteś umówiona do ginekologa

Gość gość
Luteine się podaje własnie na wyregulowanie cyklu..bierzesz przez konkretne dc****otem odstawiasz. Luteine tez podaje sie na podtrzymanie ciązy.

Gość karolaa098
Na podtrzymanie ciąży to wiem :) ale właśnie z tym okresem.... he to się czegoś nowego dowiedziałam :D ja brałam duphaston

Gość gość
Duphaston ma takie samo dzialanie :)

Gość gość
luteina i duphaston są na j podtrzymacie ciazy jak i wywołanie miesiączki). Pytałam jednak o coś innego w załozonym przez siebie temacie