Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybciutko o porade prosze co latwego dla 2 osob ugotowac

Polecane posty

Gość gość

takiego zeby produkty byly w kazdym sklepie, czyli takie zwykle a i do gotowaniamam garnek, patelnie,piekarnik nie mam miksera ani nic, zeby to z miesem bylo, smaczne, latwe, ale nie spaghteti bo to juz robilam

Gość gość
krokiety z barszczykiem czerwonym:)

Gość gość
kluski z serem

Gość gość
nie dla meza, dla chlopaka, bo on mi wiele razy gotowal i chce sie odwdzieczyc :) krokiety w zupie a te krokiety kupie mrozone? wstyd sie przyznac,ale chcialam kupic cos gotowego i podgrzac, ale on wyczuje,ze to kupne...a makaron z serem jakie mieso do tego? on lubi ryby, kurczaki i wszystkie inne rodzaje mies, chce zrobic cos tak latwego czegonie mozna popsuc :p

Gość gość
udka z kurczaka pieczone z ziemniakami albo jakas zapiekanke

Gość gość
No, coś Ty... Loda w zimie - przecież może się przeziębić! ;-)

Gość gość
Zrob mieszanke chinska,sa gotowe po sklepach do tego mozesz piers z kurczaka podsmazyc,papryki dodac itd ryz ugotuj i juz. Szybkie i dobre.

Gość gość
krokietow nie podaje sie W zupie, tylko Z zupa zrob udka kurczaka, przypraw, wrzuc do piekarnika z ziemniakami - nie da sie tego zepsuc, do tego jakas salatka

Gość gość
najlatwiej kupmieone 0,5 kg ziemniaki cebula i gotowa zapiekanke winiary ziemniaczana z miesem mielonym koszt jakies ok 15zl czas szybko jak diabli bardzo dobre ;) ziemniaki podgotowuje wczesniej wtedy zapiekanke zapiekam ok 30 minut

Gość gość
chyba ten przepis z 12:13 zrealizuje, bo z mięsem mielonym, a to już trochę znam i nawet lubię (przez długi czas bylam wegetarianka, ale lekarz kazal mi jesc czerwone mieso) a kurczak to nie wiem, nigdy nie robiłam i raczej nie przepadam za białym mięsem,to dobrze,że szybka potrawa, tylko ta gotowa zapiekanka winiary mnie martwi - bo on wyczuje,że to sztuczne, on nie lubi za dużo chemii w jedzeniu

Gość gość
np risotto

Gość gość
Ugotuj kalafiory pod beszamelem. Zapiecz w piekarniku i podaj z ryżem;-)

Gość gość
on mówił coś o beszamelu, że lubi ale że to bardzo skomplikowane,a ja naprawdę dopiero się uczę gotować, umiem zrobić makaron, nie wiem czy umiem ryż (risotto z tego co czytam dość skomplikowane)

Gość gość
lub zapiekanka z warzywkami mrożonymi ,makaron,żółty ser,pychotka

Kup udka kurczaka - upiecz w woreczku z przyprawami, nic prostszego nie ma (są Knorra i Winiar chyba też). Do tego np. ziemniaki lub pieczywo, ewentualnie jakaś sałatka np. pomidor, cebula, ogórek, feta.

Gość gość
udka z kurczaka z płatkami kukurydzianymi , ziemniaki surówka z kapusty pekinskiej marchewka

Gość gość
ryż dotego piersi z kurczaka w sosie z miodem