Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filifjonkan

czy sprawdzac czy to ciaza

Polecane posty

Gość filifjonkan

mam pytanie, bo coraz wiecej stresu zjada mi glowe i sama juz nie wiem co z tym wszystkim zrobic. objawy: poranne mdlosci, wymioty po wiekszosc****silkow, brak apetytu na zmiane z zaduzym apetytem, bezsennosc, zawroty glowy, ogolne bole miesni, przeciagajace sie zapalenie pecherza nieuleczalne furaginum. wystepuja od miesiaca, max 5 tygodni. pod koniec pazdziernika mialam wpadke z partnerem i pekla nam prezerwatywa. teoretycznie po paru godzinach wzielam escapelle, ale bylam wtedy na antybiotykach. od tego czasu mam duze bóle podbrzusza, prawego jajnika zaczynaja sie juz 2 tyg przed okresem, okresy niby mam, ale krotsze o polowe, z kilkukrotnie mniejszym krwawieniem (prawie w ogole), cykl sie troche wydluzyl, pierwszy okres byl spozniony ponad 2 tygodnie. zrobilam test w grudniu przed swietami jak zaczely sie mocniejsze wymioty, zrobilam test w styczniu, pare dni temu i oba testy wyszly negatywne. czy na bazie takich obserwacji wpadam w paranoje, czy isc do ginekologa?

Gość gość
Miałaś dwa razy już okres i testy negatywne więc skąd tu ciąża?

Gość gość
Ja bym poszla. Testy tez nie zawsze 100 procentowa ciaze potwierdzaja

Gość gość
gdzieś już to widziałam....

Gość gość
Ja miesiaczkowalam do 5 msc ciazy i co? Zdarzaja sie takie sytuacje

Gość gość
kochana do ginekologa biegiem i bedzie po klopocie po co sie zadreczasz zbadaj sie i,bedziesz wiedziala a nie zyla domyslami bo sie zadreczysz

Gość gość
Wiesz kochana escapelle robi niezly balagan w organizmie. To nie jest tak, ze wezmiesz se tabletke i Twoj organizm tego nie odchoruje...ciaza bym sie nie martwila. Hormony, hormony..