Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepelnosprawna bez pracy bez zwiazku i milosci niesamodzielna przegrana

Polecane posty

Gość gość

:( kolejny dzien bezużytecznego zycia

Gość Alexaaaaa
Są firmy, które chętnie zatrudniają niepełnosprawnych,i mają z tego wiekszy zysk niż ze zdrowego pracownika. To zależy od stopnia twojej niepełnosprawności. Poczytj może na internecie o tym. Zgłoś się gdzie trzeba i postaraj się coś zmienić w swoim życiu, żeby nie było takie bez sensowne skoro tak uważasz. A zacznij od tego ponieważ jeśli sama będziesz z siebie dumna to i będziesz tym promieniować dookoła i sam się w końcu ktoś znajdzie. Bo prezecież jasne, że facet nie chciałby dziewczyny którą musiałby utrzymywać i jeszcze niepełnosprawna. Musisz sama przed sobą udowodnić, że masz siłę i że nadajesz się do czegoś i wtedy inni również w to uwierzą :) Powodzenia. To tylko moja rada wiem, że łatwo sie mówi, ale chociaż lepiej spróbować COŚ zrobić niż stać w miejscu i się nad sobą użalać :/

Gość gościnieckrólewicza
Głowa do góry. Nie poddajemy się, walczymy! Mój facet też jest niepełnosprawny i bez etatu, ale za to ma mnie:-) Poza tym jest coś takiego jak zakłady pracy chronionej. Moja koleżanka w takim pracuje i bardzo sobie chwali;-) Poczytaj, głowa do góry. Najważniejsze, abyś była dobrym człowiekiem, a prędzej czy później miłość sama do Ciebie zapuka albo napisze. Coś o tym wiem;-)