Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to wyjaśnić chodzi o telewizory i telewizje

Polecane posty

Gość gość

jestem u rodziców, oni mają 2 telewizory - jeden z nich ma jakies 2-4 lata nie wiem , taki nowy płaski, ma wejścia usb i hdmi, czyli taki nowy, do tego maja dekoder i 2 piloty, moim zdaniem maja slaba jakość obrazu a oni uważają ,że jest świetna, zwykle ur******ają telewizje jednym pilotem, chciałam obejrzeć coś na Pulsie i ten kanał jest w fatalnej jakości - w polowie zamglony obraz, tymczasem odpaliłam drugi telewizor - taki z kineskopem dużym, telewizor z 2001 roku jak nie starszy i musze przyznać,że jakość wydaje mi się o wiele lepsza, wręcz prawie doskonala, jakbym ludzi na żywo widziała, wszyscy są szczupli, na telewizorze rodzicow sa tacy szerocy, i jak to wyjasnic że ten stary telewizor jest lepszy od nowego? w dodatku nie ma żadnego dekodera, idzie to po kablu wszystko, trochę mnie to dziwi, to jest telewizja analogowa czy cyfrowa?

Gość coś na rzeczy
jak idzie to po kablu,to jest kablówka i jakość jest lepsza. Natomiast ten odbiór przez dekoder nie może być słabej jakości i zamglony obraz. Jak słaby sygnał,to albo się obraz zacina,albo wyświetla brak sygnału. Analogowej tv już nie ma

Gość na osiolku przez pustyni zar
reka kierownika wita pracownika 🖐️