Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozek dla dziecka urodzonego latem

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamy ;-) Moje dziecko przyjdzie na swiat czerwiec/lipiec tego roku i powoli zaczynam robic liste zakupow dla dziecka i zastanawiam sie czy jest sens kupowac rozek niemowlecy? Bedzie juz raczej dosc cieplo i nie wiem czy lepiej kupic jakis bawelniany lekki otulacz czy rozek? Mamy dzieci urodzonych l atem pomocy ;-)

Gość gość
mój synek urodził się w sierpniu, rożek nie przydał się, było zbyt ciepło aby trzymać w nim maluszka, poza tym wygodniej mi było podnosić czy karmić bez rożka, ale myślę, że jest to sprawa indywidualna, ale dodam, że miałam dość gruby rożek z usztywnieniem

Gość gość
ja na Twoim miejscu bym kupiła, koszt niezbyt duży (zwykły rożek kosztuje ok. 17 zł, z usztywnieniem ok. 40 zł - przynajmniej w tym sklepie, gdzie ja kupuję) a może służyć jako kołderka, możesz go podkładać pod dziecko w spacerówce itp., jako podkład na dywan gdy dziecko podrośnie. ja rodzę maj - czerwiec i kupuję dwa - zwykły i sztywny.

Gość gość
tak jak napisała poprzedniczka funkcji rożka jest bardzo dużo także a polecam

Gość gość
Ja rowniez podpowiadam kupienie rozka. Moja corcia ma 2 tyg k jest zima co prawda i nie wyobrazam sobie bez rozka. Na wstepie mialam 3 rozki a teraz mam 5 i wszystkie uzywam. Moja mala spi tez w rozku mlze dlatego. Czasamk zdarza sie ulanie albo przesikanie bokiem pieluszki wiec jeden laduje w praniu i idzie kolejny, czasami 2-3 na dzien. Takze kup sobie jeden, zawsze jak w lecie ci sie nie przyda moze sluzyc za kolderke, nawet do wozka, w ostatecznosci jako mata na kocyk na podloge gdy malenstwo zacznie fikac:-)

Gość gość
moje dziecko urodziło się w czerwcu, rożek kompletnie się nie przydał, dobrze ze był tani - 15 zł