Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara09890

Dziwne zachowanie kolegi Kto pomoze

Polecane posty

Gość sara09890

Witam, mam 18 lat od 3 msc spotykam sie z pewnym chlopakiem ale nie wiem jsszcze czy cos powaznego z tego bedzie. Mam tez kolege, od dlugieeego czasu wszyscy mowili ze my pasujemy do siebie, ciagle ktos myslal ze jestesmy para, bardzo go lubie ale czasem faktycznie zachowywalismy sie jak para. Problem w tym zr ten kolega naprawde zaczal mi sie podobac u nawet powiedzialam mu ze uwazam go za fajnego I ze podoba mi sie.... myslalam ze on powie cos podobnego a tu uslyszalam tylko jakies eeeee niby nie niby tak I od tamtej pory on dziwnie sie zachowuje. Zawsze byl zszdrosny o mnie pokazywal mi jakies laski I je komplementowal ale ostatnio bylismy razem na imprezie I on tanczyl z kazda tylko nie ze mna a jak ja tanvzylam sama w pokoju z kolega wszedl tylko I aha to ja nie przeszkadzam, komplementowal moja kolezanke ale fajnie tanczysz I takie tam I wszystko zebym tylko widziala. I czym to moze swiadczyc?ma mnie gdzies I chce mi pokazac zebym sobie odpuscila? pomocy bo ja juz nie wiem co myslec:(

Gość gość
piszesz to codziennie, po co ciągle pytasz ?

Gość gość
dokladnie nie chce zebys sie w to angazowala, bo on z toba nie chce byc. Daje ci w glupi sposob to do zrozumnienia, ale jednak daje. I znaki sa bardzo czytalne. Widzi w tobie tylko kumpele i nie ma ochoty na nic wiecej. Przestraszyl sie ze ty zaczynasz cos czuc wiec on by nie napedzac cie bardziej wycofuje sie i ostentacyjnie interesuje innymi laskami zebys zrozumiala.

Gość gość
Moze chce poznac twoje reakcje?

Gość sara09890
tak myslalam ze moze ja sobie tylko wlrecam ze on chce wywolac we mnie zazdrosc.... po prostu ma mnie gdzies I w glupi sposob chce mi to dac do zrozumienia...