Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być piękną help

Polecane posty

Gość gość

Wytłumaczcie mi dlaczego jestem taka nieatrakcyjna? wielkie czoło, wielki murzyński nos, małe usta, szare gały, gruba dupa, wielkie obwisłe cycki, brzydka czerwona cera z trądzikiem, tłuste ręce, wielkie stopy 41, cienkie włosy ... :/ jestem wstrętna. Co mogę zrobić żeby być ładna i żeby faceci zaczęli zwracać na mnie swoją uwagę?

Gość lisie pole
odpowiedz w Biblii

Gość gość
bardzo śmieszne :/ może ktoś podpowie, jakieś rady? :

Gość gość
Jeśli masz nieciekawy wygląd z którym niewiele można zrobić, zadbaj o to by być interesującą osobowością i popracuj nad pewnością siebie. Ja tak właśnie zrobiłam bo cóż mogę począć z wielkim nochalem czy krzywymi nogami? Można to zignorować i zająć się czymś innym. Uwierz mi, odkąd nabrałam pewności siebie, stałam się też atrakcyjniejsza dla mężczyzn i nigdy na brak zainteresowania nie narzekałam a teraz mam cudownego męża dla którego jestem piękna :)

Gość gość
inteligentna jestem ale to i tak nie działa, facec***oprostu traktują mnie jak inteligentne 'powietrze' :o

Gość gość
1) Zmien swoja dietę. Jedz dużo zdrowych rzeczy, owoców, warzyw, zrezygnuj ze słodyczy, napoi gazowanych. 2) Zapisz się na siłownię, areobik. Jezeli Cię na to nie stać- ćwicz sama w domu. Na necie jest od groma takich ćwiczeń które możesz robić w domu. 3) Idz do dermatologa- może pomoże Ci z Twoim problemem jezeli chodzi o cerę. Zainwestuj w dobre kosmetyki- podkład, tusz do rzęs. 4) Zmien fryzurę. 5) Zainwestuj w ładne ciuchy, buty. Jezeli wezmiesz pod uwagę te rzeczy o których Ci wyżej napisałam- bedzisz się lepiej czuła!!! Na bank!!!

Gość prawictwo pospolite128
Pewnie jestes dla siebie za bardzo krytyczna

Gość gość
gość z 15.03 dobrze Ci radzi! Ja tez nie uważam siebie za piękność, ale wzięłam się za siebie. Zaczęłam uprawiać sport, kupiłam sobie dobre kosmetyki(też mam problematyczna twarz), zainwestowałam w markowe ubrania, zmieniłam kolor włosów- i czuję się meeega lepsza niż kiedyś!

Gość gość
a oprócz tego może jakieś operacje plastyczne? np. zwężenie nosa - robi się coś takiego? i powiększenie lekkie ust... co sądzicie?

Gość gość
Powiększenie ust? Żebyś wyglądała jak ryba?

Gość gość
zadnych operacji, nie masz problemow z hormonami albo PCO? te wlosy i cera i tusza? lepiej sie zbadaj... tarczyca np wplywa tez na depreche, a potem juz pojdzie, odstaw cukry wszelkie, i bedzie lepiej:D pij ziolka i samo zejdzie, a jak poruszasz sie to juz w ogole bedzie cacy. Reszta to juz pewnosc siebie:D

Gość gość
jeśli chodzi o skórę to odpuść sobie dermatologów, bo oni słabo sobie radzą, wiem po sobie. Lepiej zacznij się zdrowo odżywiać, porób badania (hormonalne itp.). Dojdź do przyczyny swojego trądziku, bo niestety, ale dermatolog Ci w tym nie pomoże. Chyba, że jesteś bardzo młoda to może problemy z cerą są przejściowe. Zostaw naturalny kolor włosów, prawie wszyscy wyglądają najładniej w swoich naturalnych włoskach. Podetnij je troszkę, ale nie rób nic drastycznie, bo poczujesz się jeszcze gorzej. Kup sobie jakieś kosmetyki naturalne np. olejki (z drzewa herbacianego działa dobrze na trądzik, jojoba ) Absolutnie nie stosuj podkładów, skóra jest chora musi wydobrzeć. I zacznij myśleć pozytywnie, bo inaczej nie będziesz szczęśliwa. Ja przez chorobę skórną i problemy popadłam w depresję, ale przy pomocy homeopaty wychodzę na prostą. Pozdrawiam

Gość gość
No niestety ale schudnac jest mi trudno bo takie mam uwarunkowania genetyczne a jesli zadbam o cere to i tak caly efekt zniweczy mój wielki i szeroki nochal na pol twarzy ://

Gość Słowianka1717
Dziewczęta trzeba w siebie wierzyć:) I pielegnować piekno wewnetrzne

Gość Słowianka1717

Gość Słowianka1717

Gość gość
tez mam ten problem. Wielki nos, problemy z cerą (prawie wyleczone), cienie pod oczami, małe tzycki, cellulit, wysokie czolo. Nie wiem co ze sobą zrobic. Musze udać się na jakieś operacje albo do dobrego psychologa.

Gość no ja też mam problem
ze swoim nosem, gdyby nie był taki wielki, tzn nie jest szeroki, ale taki jakiś nie wiem, powinien być choć lekko zadarty a jest taki opadający...masakra;( do tego małe usteczka. Wyobraźcie sobie wielki nochal i małe usta, ohyda;( Więc pozostało mi albo zmienić nos, albo powiększyć usta. Naprawdę nie jestem jakaś ostatnia, ale nie potrafię tego co napisałam wyżej zaakceptować;(

Gość gość
też mam problem z wielkim nosem :( chciałabym operację ale nie mam kasy i boje się że będzie gorzej :(

Gość tedees
Poprostu weź się za siebie , więcej ruchu , ogranicz jedzenie , powalcz z trądzikiem idź do fryzjera, to wystarczy, niema idealnych kobiet ale te dbające o siebie punktują u facetów

Gość gość
Trzeba się urodzić piękną, a jak się nie udało, to zażalenie do rodziców. Ja jestem wdzięczna losowi, że moja śliczna mama związała się z mega przystojniakiem i stworzyli takie cudo jak ja.

Gość gość
goowno prawda. Trzeba się odpowiednio zrobic. Znam parę ziewczyn o naprawdę ładnych rysach, jednak bez odpowiedniego makijażu i stroju są zwykłymi szaraczkami. Oczywiście, że lepiej mieć mały nosek, pełne usta i duże piersi, ale nie jedna kobieta nie posiadająca tych cech może być uznawana za ładną kiedy jest dobrze "zrobiona"

Gość gość z wcześniej
Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Podstawa to dobre geny i tyle.

MARKOWE KOSMETYKI!!! w SUPER CENACH!!!!!!!!!Posiadam firmowe kosmetyki i akcesoria z UK t/j: Manhattan,Revlon, Astor,Loreal, Miss sporty,w7,Sally Hansen,Sunkissed... są to: cienie,lakiery,odżywki,wysuszacze do paznokci,żele do paznokci,tusze,kredki,brązery,ozdoby do paznokci,szt.rzęsy,perfumy.... B.przystępne ceny zaczynające się od 1,50zł....nawiążę stałą współpracę z odbiorcami(min.zamówienie 20szt). Zainteresowani proszę o kontakt na e-mail: praimani@op.pl

Gość Malwina

Ja swoje usta powiększyłam za pomocą kwasu hialuronowego w klinice J&J Art Derma Clinic Rzeszów i wygladaja teraz mega. Są bardzo naturalnie, kształt maja teraz idealny. Zabieg rewelacja i polecam.

Gość Agnieszka

Miałam bardzo małe usta i dlatego zadecydowałam się na zabieg ich powiększenia. Zabieg robiłam w  dr Aldonę Stachurę   i bardzo jetsem zadowolona z efektów. Super mi to zrobiła, usta sa ładnie wymodelowane i wygladaja bardzo naturalnie