Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joawaaa

diabetolog Rzeszów

Polecane posty

Gość joawaaa

Witam, czy ktoś miał do czynienie z dr Anną Sobel-Maruniak? Ile trzeba czekać na wizytę i czy warto iść do tego diabetologa?

Gość Ewoność
Świetna lekarka diabetolog pracuje w poradni na Lwowskiej, chyba ma doktorat, wszystko logicznie wytłumaczy jak nikt w Rzeszowie, lekarz Dąbrowski mówił zawsze to samo, ona ciągnie za język i po pierwszej wizycie dowiedziałam się tyle co przez 7 lat choroby nikt mi nie powiedział , ochrzanić też potrafi za brak Kontroli

Gość Slodzianka
Ja mogę polecić panią dr Beatę Żłobecką-Pasierb, przyjmuje w poradni przy szpitalu w Rudnej Małej. Leczy mnie i moją mamę i obie jesteśmy zachwycone. Od kąt zaczęłam się u niej leczyć czuję się znacznie lepiej, poświęca dużo czasu pacjentowi i ma bardzo dobry kontakt. Moją mamę do pilnego leczenia skierowała na oddział interny w Szpitalu w Rudnej gdzie pracuje od ręki.

Gość Piegusek2
Dziękuję za opinię o pani Beacie Żłobeckiej-Pasierb, byłam wczoraj u niej i jestem zachwycona. Podejście super, wizyta trwała ponad godzinę, pani doktor wyjaśniła mi wiele rzeczy na które muszę zwracać uwagę a o których nikt do tej pory mi nie powiedział przez co efekty leczenie były mniejsze a ryzyko powikłań znacznie wzrosło. Bardzo polecam tego diabetologa.

Gość Bogusiaaa
Ja też chcę polecić panią diabetolog dr. Żłobecką-Pasierb, powiedziała mi o niej pacjentka w przychodni, która jest nią zachwycona. Zaczęłam leczyć się u niej prywatnie w Rudnej a teraz chodzę do niej do poradni na NFZ, szkoda tylko że akurat do niej kolejki są najdłuższe, znajomy też zmienia diabetologa i zarejestrował się do niej dopiero na marzec. Po modyfikacji leczenia przez panią dr. czuję się o niebo lepiej a i wyniki mam teraz rewelacyjne. Podejście też super, nawet jak powiedziałam głupotę wysłuchała mnie do końca i grzecznie wytłumaczyła mi gdzie się mylę. Jeszcze jak znajdę takiego jak ona neurologa przestanę narzekać na polską słuzbę zdrowia.