Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wyobrażam sobie nie mieć wanny w łazience

Polecane posty

Gość gość

mam luksusowe mieszkanie i znajomi jak oglądają są zaskoczeni że mam dużą wannę a nie kabinę prysznicową a ja nie wiem jak można nie mieć wanny kabina to wchodzisz mydlisz się i spłukujesz a ja przeciez muszą sobie robić SPA, mam sole zapachowe, specjalne oświetlenie ledowe, nastrojowe , róznokolorowe i zwykłe, mam zapachy w kulkach jak kobiety mogą zyć bez wanny w domu ? :O

Gość gość
no i jeszcze do niedawna nie miałam w ogóle łazienki i myłam się w rzece za domem

Gość gość
to masz płytka wyobraznie :)

Gość gość
Klitkę jakąś masz zapyziałą z zardzewiałą wanną. :D

Gość jimi hendrix
nie znosze kąpieli w wannie, meczy mnie, wychodze jakby bez sił. Mam dużą luksusową kabinę a w łazience dla gości wanna i kabina :)

Gość gość
czasem u znajomych widzę kabinę gdzie zlewa się woda na płasko i oni stoją , myją się , wycierają, nawet nie ma brodzika na dole po co takie coś ? :O

Gość gość
Wyobraź sobie, że ja też nie mam brodzika. :D

Gość gość
jak można nie chcieć sobie poleżeć w zimowy wieczór w ciepłej wodzie z pianą np o zapachu szyszki , lasu iglastego , uwielbiam to :)

Gość gość
prysznic jest zdecydowanie zdrowszy :) ja jestem fanka szybkich,odswiezajacych prysznicow, i choc w mojej lazience zmiescilby sie mini basen to nie mam wanny :) jak chce zafundowac sobie zabiegi relaksujace to ide do prawdziwego SPA ;)

Gość gość
uwieliam wanne mozna wypoczac polezec w cieplej wodzie to takie przyjemne muzyczka do tego swiece lampka dobrego trunku za to latem w upaly na szybko lubie chlodny prysznic dlatego mam i to i to :)

Ja nie mam brodzika- są szklane drzwi i zabudowana spora przestrzeń z deszczownicą. Wanna mi nie pasowała do wystroju.

Gość gość
przecież ja też mam kabinę gdybym chciała, wystarczy że otworzę sobie ścianę ze szkła przy wannie :) ale nie chcę tego mając wanne możesz mieć prysznic i kabinę a mając kabinę nie możesz mieć kąpieli we wannie

Gość gość
mam wannę i kabinę, wanna jest nieużywana, kiedyś moczyłam w niej firany, ale firan już nie mam, przy remoncie łazienki ją wywalę, nie wszyscy lubią się moczyć

Gość gość
wanna super sprawa !

Gość gość
zresztą mam kabinę prysznicową u siebie na działce , taką co sprzedają w supermarketach :O z radiem pożal się boże myłam się w tym przez miesiąc, strasznie niewygodna, ciemna ale jak wróciłam do domu to brałam kąpiel w soli morskiej , algach i zauważyłam że byłam jednak niedomyta :O tzn ogólnie czytsa jakby ktoś spojrzał ale jednak ja wiedziałam że myciem pod prysznicem nie domywa sie czlowiek :O miałam stwardniałe spody stóp i na szybko jest niedobrze

U mnie nie pasowałaby wanna- mam wykończenie ścian z kamienia i stiuku betonowego, dodatki to tylko szkło i chrom- wanna trochę by mi zagracała. A chciałam mieć duuuży prysznic, pod którym można swobodnie chodzić.

Gość gość
Codzienne kąpiele w wannie nie są zdrowe.

Gość gość
ja mam położony trawertyn hiszpański i wannę , oświetlenie jak pisałam zaprojektowane ale nie wyobrażam sobie mieć bez wanny i prysznic bo to lepiej wygląda, nie będę rezygnowała z własnej wygody , skóra która jest pielęgnowana lepiej wygląda, zawsze podczas kąpieli nakładam balsam specjalny, który wnika do rozszerzonych porów podczas kąpieli, mam płatki kwiatów zapachowe nie wiem jak można sie tego pozbawić, dla mnie to brudasy :O

Gość gość
długie moczenie się w wannie? jeszcze w solach? będziecie się łuszczyć jak węże!

Gość gość
na wygląd skóry nie narzekam, każdy mnie chwali, stosuje piling przecież i skóra cały czas świeża

Gość gość
Moja stara narzekała jak wynosiłem z kumplami wanne na złom. K***a ale tłukło jak tłukło

Gość gość
hahah do lezenia w wannie nikomu jeszcze skóra nie odpała. czasem warto

Gość gość
ja mam w duża wanne z http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ w domu ale rzadko mam czas na długie leżenie w wanie, odkad mam dziecko :) Dlatego kupilsmy zasłone i jak chce szybko się umyć to mam i prysznic. To super rozwiażanie dla tych którzy mają niewielkie lazienki a chcą mieć i wanne i prysznic.

Gość gość
są tacy którzy wola poleżeć w wannie, ale ja zdecydowanie bardziej wole prysznic, jakoś bardziej stawia mnie na nogi, zwłaszcza, że teraz mamy nową kabinę prysznicową - http://szklarzokuniew.pl/kabiny w takim stylu, aż chce się korzystać. :)

przez parę msc używałam prysznica i było okej, ale jednak wanna to wanna, nie wyobrażam sobie jej nie mieć w miejscu gdzie mieszkam na dłużej...gorąca kąpiel z pianką...

Gość gość
Ojej, zależy, co kto lubi. Ja i tak bym nie leżała, bo nie lubię. Mam nadzieję, że po tym leżeniu spłukujecie się prysznicem...?

Gość gość
wanna jest niezdrowa, niszzcy skórę i nieekologiczne jest częste marnowanie takiej ilosci wody. Mam wanne i prysznic, z wanny korzystam bardzo rzadko, jesli juz to na kapiele w solance itp, nigdy zadnych gowien zapachowych.

Gość gość
Ja mam wannę i prysznic.Wanna na dłuższe wieczorne kąpiele, prysznic rano i latem w ciągu dnia dla odświeżenia i ochłody :)

Gość gość
jezeli nie potrafisz sobie wyobrazic, to masz bardzo ograniczona wyobraznie 😴 a to tylko wspolczuc trzeba :)

Gość gość
Tak, wyolejkujesz się w tej wannie wieczorem, a potem założysz majtki pod piżamę, żeby gluta w pochwie wyhodować. Faktycznie potem masz, co odmaczać.