Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Kompromitacja Owsiaka sam się skompromitował

Polecane posty

Gość BSA

Już po orkiestrze, nie wytrzymał presji, wie ile może kasy stracić i wybuchnął: www.youtube.com/watch?v=_qZOg46UDDo

Gość gość
Jesteś, fajnie że jesteś. A wiesz z czego Owsiak tak zachrypł?

Nie wiem, wolę nie wiedzieć, ale wiem że uczciwy człowiek tak by się nie zachował, czemu go irytują tak te pytania? Przecież zwykłe pytania, a on reaguje tak, jak by ktoś odkrył tajemnicę jego życia... Ale prznajmniej teraz już nikt nie ma wątpliwości, że ma coś do ukrycia, inaczej by się tak skandalicznie nie zachował, było u niego widać ogromny strach, stres itp.

Gość gość
Z gadania.

Gość gość
jaka kompromitacja ? jaka pytam ? czyja? bo na pewno nie Owsiaka tylko bydlakow pustackich swin chamow ktorym te cienkie goffniane d**y sciska ! p******* sie polakom w tych juz niestety bardzo pustych glowach ! rzygac sie chce jak czlwoiek to widzi slyszy czyta !

JoannaAnnaMaria-Już mu nerwy puszczają i wie że koniec wielkiej kasy jest blisko.

Gość gość
zrobcie cos sami falszywcy ! a nie tylko siedzicie na necie bo tu czujecie sie silni a w zyciu codziennym to dooopy z wad i mieczaki ! potraficie te swoje falszywe mordy tylko przed monitorem wykrzywiac ! polacy sie tak zmienili i zmieniaja ze az nie dobrze sie robi ! dobrze Owsiak powiedzial ,wszystko stracilismy ! wszystko a kulture szacunek i honor przedewszystkim ! jak polske tusk doprowadzil do niczego tak i nasz narod doprowadzil sie swym buractwem do niczego!

od ilu lat mozna odpierać takie ataki? Mi się już to dawno znudziło więc się Jemu nie dziwię. Facet robi więcej dobrego niż wszytskie inne organizacje razem wzięte!

Gość gość
żenujące zachowanie żenującego człowieka i jeszcze ta martwa cisza wśród ludzi, myślał, że w ten sposób ośmieszy to pytanie a ośmieszył się sam, przykro było na to patrzeć, bo zachował się jak wariat, być może trochę puściły mu emocje lecz mam wrażenie, że chciał wzbudzić też litość robiąc minę biednego steranego człowieka, wypowiedziane argumenty nie miały żadnego sensu merytorycznego

Ja słyszałam, ze pierze pieniądze w fundacji swojej żony, ma 16 posiadłości w polsce i ostatnio kupił 600 h pola pod krakowem. Można pomagac ale trzeba robić to w ludzki sposób..

Gość gość
ty goffniarzu jestes zenujacy co nie ktorym z was popieprzone goffna przydalby sie Auschwitz jako powtorka z Historii oraz przywilej wspolczesnych totalnie dennych obecnych czasow ! za grosz nie macie przyzwoitosci ! jestescie NIKIM ! bo demokracja was wychowala kapitalizm nasral wam do tych pustych glow aby byly jeszcze bardziej puste !

Gość gość
a niech sobie bierze z tego co robi % jaki chce, wazne jak dużo przekazuje, ilu juz pomógł i ile dobrego zrobił. Jak oddacie dziecko do szpitala to będziecie w szoku, ze 3/4 sprzętu jest od orkiestry, gdyby nie on nic by tam nie było. Oszustką to była Matka Teresa.

Gość gość
JoannaAnnaMaria ja słyszałem , że ty sprzedajesz narkotyki dzieciom w batonikach a jak się uzależńią to doisz je , aż okradają rodziców , jak to skomentujesz ?

gość-Ale czy ty nie rozumiesz tego że on nic nie robi, że gdyby nie telewizja płacona z podatków, to jego nie ma, gdyby nie koncerty płacone z podatków to jego nie ma. Bardzo możliwy że koszt organizacji tego show, przekracza koszty zebranych pieniędzy.

Gość gość
JoannaAnnaMaria ja też tylko słyszałęm ,że w te batoniki dajesz amfę pytałem jak to skomentujesz ?

Gość gość
bsa ludzie dają bo chcą, nie chcesz, nie podoba ci si to siedz i ogladaj filmy z twoim ulubionym przywódcą , nie wiem hitlerem czy innym psychopatą

Gość gość
no ale powiedzcie mi co robi panstwo dla tych dzieci ? co do cholery robi panstwo dla chorych umierajacych kalekich dzieci ludzi ???! co robi dla matek ktore dziennie przezywaja koszmar patrzac na swe umierajace dziecko ?! niech szlag trafi Tuska i jego rzad , ciekawi mnie jak ma sie jego sumienie ?! niech zatem Owsiak robi ten swoj jak to nazwales show bez TV ludzie i tak beda wiedziec gdzie przyjsc aby wspomoc !

Gość gość
JoannaAnnaMaria coś zamillkłaś, przygwoździłęm cię tak? , więc to wszystko prawda , twoje milczenie jest znaczące

. Interesuje mnie, czemu ta akcja jest finasowana z podatków ludzi, czemu inne fundacje takiej fory nie mają?

Gość gość
dlaczego krytykujecie ludzi którzy podejmują działania których celem jest pomoc innym, gdyby nie Owsiak orkiestry by nie było on jest pomysłodawcą i kierownikiem wszystkich działań w ramach WOŚP

Gość gość
spokojnie, bsa to znany psychol miejscowy , a ta joanna cos tam to kolezanka maćka b czy trzeba gorszej rekomendacji ? :)

Gość gość
BSA wyjdz z domu i zrob cos ! kto ci broni ? zrob cos tez tak jak Owsiak z checia podatnicy wspomoga takie akcje skoro ich wlasny rzad ma ludzi w dooopie :) idz i zrob zamiast tracic energie na hipokryzje i drazenie tematu od podszewki tematu ktory istnieje juz tyle lat jebbbbie wam dekle polaki jebbbie wstyd za was coraz wiekszy wstyd juz nie ma sie czym chwalic mowiac o Polsce moze jedynie za nature jaka posiadamy bo rzad zszedl na psy a ludzie za nim podazaja

Nie zagwozdźiłes tylko musiałam odejść od komputera.:-) nie komentuje czegoś co jest kłamstwem. Ale on tłumaczył się, po co jeśli nie ma nic do zarzucenia sobie?

Gość gość
Ja Owsiakowi wierze , a ty autorze i twoi przydupasy jaki cel macie w niszczeniu człowieka ? Qrwa gnoje sami nic dobrego nie robią ale ozory strzepią :( BTW na orkiestrę dałam raz 100 zł , pomagam biednej rodzinie ktora znam osobiście i nie daje kasy żadnym instytucjom mającym koszty własne .:o

Gość gość
JoannaAnnaMaria widzę, że się denerwujesz, widać jest coś na rzeczy powiedz skąd masz tę amfę ?

Gość zus i u fryzjera
chooyowy ofe - piateczka! :D