Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Kompromitacja Owsiaka sam się skompromitował

Polecane posty

Gość gość
JoannaAnnaMaria nie zwracaj uwagi na tego i nie daj się wyprowadzić z równowagi, ignoruj go po prostu. owsiak zachował się jak człowiek wypuszczony na przepustkę ze szpitala. niestety. kiedy wreszcie mu udowodnią stawiane zarzuty wówczas i tak jego fanatycy będą go bronili i twierdzili, że sąd był przekupiony przez pis rydzyka itd. a pewnie doczekamy momentu, gdy to rozegra się w jedną lub drugą strone. licze na to.

Gość gość
chciał pokazać jaki jest bezradny wobec tych pytań, ośmieszyć je i wzbudzić żal, uzyskał efekt odwrotny o zamierzonego przynajmniej w mojej ocenie. ktoś kto stosuje takie strategie manupulacji i perswazji nie wzbudza mojego zaufania

Gość gość
a moim zdaniem super się zachował najlepsze to było :pawłowicz? nie znam :)

Gość gość
JoannaAnnaMaria rzucasz oszczerstwa na kogoś a jak się pytam skąd to słyszałam tylko idz lepiej ugotuj zupę pomidorową z maciusiem bo to za trudne na twój mały rozumek :)

Czy ja wiem czy kompromitacja, zrobił z siebie kretyna, ale wszyscy juz go od dawna znają od tej strony, a niektórzy nawet od tej strony lubią.

Gość ciekawi mnie tylko
czy on naprawde nie wiem, kto to Pawlowicz? :P a tak w ogole to sluchalam i myslalam o Grodzkiej, ale te PiS nie dawal mi spokoju. az zrozumialam :P :D

Gość gość
i tak Owsiak wykazał się siłą ducha, po tylu atakach z Torunia i nie tylko, można na chwilę stracić nerwy i się w*****ć, mam na myśli miliony dolarów przej****** przez tego toruńskiego belzebuba, a Stocznia Gdańska , padła

Gość gość
żebyście wiedzieli jak Caritas kombinuje dla ludzi idzie 5% ale tego nikt nie powie. w każdym szpitalu jest sprzęt Owsiaka, a co jest z Caritasu?

Gość gość
wosp wielka akcja okradania sluzalczych polaków robienia im g***a z mózgu nie daje na owsika

Gość gość
Krew mi się gotuje gdy czytam niektóre wpisy krytykujące działalność WOSP i samego Owsiaka. Jeden z drugim zamiast zajmować się wylewaniem pomyj, zajmijcie się lepiej obcinaniem sobie paznokci. Co wy w ogóle wiecie na ten temat?... NIC! Konkrety, fakty podajcie a nie domniemania i fantazje. Facet się poświęcił i robi kawał dobrej roboty a garstka ludzkich szmat już próbuje go oczernić. Ty BSA i Tobie podobni nadajecie się do utylizacji, bo ani rozumu, ani dobrej woli, za grosz. Jedynie siedzieć przed monitorem i pierdzieć w krzesło potraficie. Tylko smród za sobą zostawiacie. Żadnego z was pożytku. Do utylizacji :)!!!

Gość gość
Aby skonczyly sie nagonki owsiak powinien okazac akty wlasnosci swoje i zony oraz wyciągi z bankow prywatne konta.moze bylo by wszystko jasne.ja tez zaczynam mieć wątpliwości....zeby za kilka lat nie okazali sie ze będzie afera na skale swiatowa jak to Polak potrafi sie dorobić oszukując kilkadziesiat lat....

Gość emkaol
Fajnie zareagował naturalnie z sercem i wrażliwością!!!!czego się doszukujecie debile

Gość emkaol
Ludzie po weselu mają zachrypniety głos ci niepijacy również,po różnych imprezach,koncertach,przedsxkolanki,nauczycielki,czego się doszukujecie PRZESILONE STRUNY GŁOSOWE TO WSZYSTKO nie dziwię się!

Gość emkaol
To nie była histeria,bardzo trafne odpowiedzi na debilne pytania!ręce mu opadły,tak jak mi!!!emocji z każdej strony od wielu dni tygodni ma full na głowie,organizacja tego wszystkiego czego on jest przedstawicielem i na konferencji atak za atakiem!!!uratował wiele istot!codziennie w szpitalach dzięki niemu ratują ludzi!mi też ręce opadły chyba bym rzuciła czyms w tych pytajacych i się rozplakala nic więcej!Owsiak ma charakter i jaja

Gość gość
widziałam na odziale neonatologi sprzet z funadacji owsiaka, mój synek mial przesiwowe badanie słuchu na sprzecie zakupionym przez jego fundacje. Facet robi wiele dobrego a to, że 1% wpada do jego kieszeni no cóź prowadzenie orgiestry to jest jego praca trudno, żeby robil to za darmo.

Gość gość
maciek sam jestes dziad na widelcu

Gość gość
nie dziwie sie Owsiakowi ze sie w koncu w*****ł, ponad 20 lat kupuje szpitalom sprzety które ratuja zycie a jacys debile sie przyp*****laja :O

Gość gość
nudny juz jestes maciek, jak zwykle walisz jakimis tekstami, ktorych wyuczyles sie na pamiec

Gość 69lud
Ja do bardzo mądrego Maćka B ; podaj swój adres a skończę z twoją głupotą baranie.Zabieraj manatki i spadaj stąd bo niepotrzebnie marnujesz tlen.

Gość gość
fakty kola w oczy? to od razu agresja? smieszne, zaciekli obroncyorkiestry a przedtem tuska. intelektualnie na poziomie liceum

Gość gość
w roku 2009 uzbierał 54 miliony wydala na sprzęt tylko 26 176 505,13 a gdzie reszta 28 milionów

Gość etui
nic wam się nie podoba, wszystko i wszystkich krytykujecie, jeśli są jakieś nieprawidłowości wokół WOŚP to z pewnością rozstrzygnie o tym sąd, póki co to wy się kompromitujecie a nie Owsiak, z PISu jesteście czy jak?

Gość gość
Ciekawe czy wy byście nie wybuchnęli jakby wam od 20 lat "udowadniano", że kradniecie kasę, jakby was opluwano na pseudo-katolickich portalach i szeptano jakieś bajdury o milionach wydawanych na własne przyjemności. Serio nikt by przez 22 lata nie sfotografował Owsiaka w wypasionym mercedesie, w luksusowych hotelach, na ekskluzywnym osiedlu? Skoro tyle ma to co z tym robi, zjada? Przecież masie zawistników na tym zależy więc czemu nie ma danych? Czemu nie ma twardych dowodów na oszustwo poza argumentami "ktoś słyszał" i "komuś się wydaje"? Czemu kontrole NIK-u nie wykazały przekrętów? Ogólnoświatowy spisek pewnie, jak żydomasoneria.

Gość gość
Oby się okazało ze jest uczciwym i wielkodusznym człowiekiem za pare lat nie usłyszymy ze ......

Gość etui
pewnie jak ktoś nie ma potrzeby pomagać innym to nie musi, ale to nie powód do krytykowania innych, którzy nie siedzą z założonymi rękoma, którzy działają na rzecz innych, być może i tym którzy dzisiaj opluwają Owsiaka kiedyś przyjdzie skorzystać ze sprzetu zakupionego przez WOŚP

Gość gość
A temu nieszczęśliwemu DZIECKU z CAŁEGO SERCA życzę żeby dożył męskiego wieku, w którym zachowanie takiego pana Owsiaka oceni w należyty sposób. To jest UB-ecka, proletariacka hiena, pozbawiona jakichkolwiek tzw. uczuć wyższych.

Gość gość
szkoda mi tego chłopaka z crohnem że owik tak krzyczał że on umrze:(

Gość gość
I, rzecz jasna, kasowane komentarze. Pozdrawiam Imperium Owsiaka - Lorda Vadera Filantropii, który ciągnąc z naszych podatków jakieś, lekko licząc, 80-90 mln rocznie i oddając nam w zamian 20 mln w postaci tzw. sprzętu, stanowi swoiste perpetuum mobile ,,humanitaryzmu'', w sam raz do wtłoczenia do głów durnych rodaków (używając tego sformułowania, mam jednak pewne wątpliwości). Spasiba, Juriy!!!