Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka mnie dzis rozwalila swoim tekstem

Polecane posty

Gość gość

mieszkamy w bliźniaku -jedna czesc my z mezem ,druga tesciowa z szwagierka .Tesciowa praktycznie wszystko robi za szwagierke tzn. sprząta ,gotuje itp...dziś tesciowa pojechala gdzies na jedniodniowa wycieczke i szwagierka przychodzi do nas i pyta mnie o której ma przyjść na obiad......umarłam .....akurat dziś tez jedliśmy na miescie wiec tak jej powiedziałam ,ale zastanawiam się co bym jej powiedziała gdybyśmy jedli w domu?jak wy byscie się zachowaly.Wiem ze w sumie mogla by u nas zjeść ,ale ona często mi dogaduje czego to ona robic nie będzie wiec tak z przekory jej nie zapraszam bez okazji

Gość gość
Ja bym była bardzo zdziwiona i jej powiedziała "Myslałam, że dziś jemy u ciebie". Niech ona ma problem jak sie wykręcic.

Gość gość
trzeba było powiedzieć: pierogi! i pojechac do biedry po pare opakowan. i spytac sie a o ktorej my mozemy jutro do was przyjsc?

Gość gość
dlaczego ciagle zakladasz ten sam zalosny temat

Gość gość
urzekla mnie twoja historia

Gość gość
bo chce poznac opinie innych i moze jakies podpowiedz9takie na wesoło)i jak zareagować następnym razem

Gość gość
miałam podobnie gdy mieszkaliśmy z teściami ,mielismy wspolna kuchnie i razem gotowalysmy -w sumie z tesciowa fajnie się dogadywalam ,ale zona szwagra to nie zla cwaniara on na pracy w Niemczech a ona co drugi dzień wpadala w porze obiadowej bo jej się gotowac nie chciało -teściowej było głupio nie dac jej obiadu i tak to się ciaglo ze z dobry rok utrzymywaliśmy ja i dwojke dzieci.....ale na szczęście skonczylismy dom i teraz ma do mnie za daleko żeby tak wpadac