Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalala

przespalam sie z facetem i oszalalam na jego punkcie

Polecane posty

Gość oszalala

Wiem ze on czasem sypia z kobietami, z ktorymi sie nie wiaze. Po nocy z nim oszalalam, ciagle o nim mysle, chodze podniecona, marze o chociazby jeszcze jednej nocy z nim. Czy powinnam sie do niego odezwac, czy to bedzie ponizanie sie?

Gość gość
Coby nie popaść w nałóg/uzależnienie, proponuję zaopatrzyć się w gumkę i w klubie wyrwać kolejnego. Mając skalę porównawczą dokładniej dostrzeżesz, czy on jest taki niesamowity. "Na bezrybiu i rak ryba."

Gość Michałłł
Kiedyś tak miałem, że po 3 razie zazwyczaj każda mi mówiła, że mnie kocha.

Gość oszalala
inni faceci mi sie nie podobaja, w swoim zyciu spalam tylko z jednym facetem a mam 30 lat. Jestem bardzo wybredna ;) Nie szukam zwiazku, ale chetnie bym powtorzyla TO z nim. To odezwac sie?

Gość gość
jasne że tak - lepiej spróbować niż żałować, że nic nie było

Gość gość 157
No cóż nie wiem czy to jest dobrym pomysłem. By koniecznie się z nim przespać. Będziesz kolejną jego zdobyczą czy trofeum które upolował. Jeśli nie przeszkadza ci to że sypia prawie z każdą którą pozna to nie trać czasu ino poluj ty niego.

Gość oszalala
juz jestem zdobycza, bo juz sie z nim przespalam. Wiec drugi raz raczej wiele nie zmieni? ale moze byloby lepiej kiedy drugi raz wyjdzie z jego inicjatywy?