Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kama gość

problemy w zwiasku

Polecane posty

Gość kama gość

Witam. Mam 19 lat moj chlopak ma 23 lata. Chodzimy ze soba 4 lata. Bylismy ze soba bardzo szczesliwi. Zaczelismy wspolzyc gdy mialam 17 lat bylam jego pierwsza a takze on byl tez moim pierwszym. Jedynym naszym problemem od zawsze byli moi rodzice. Nie lubia sie z moim chlopakiem kluca sie z nim o byle co. W dodatku planuja nam przyszlosc juz zaplanowali nam szkoly prace cale moje zycie jest juz pprzez nich zaplanowane. Ja wien ze chca tylko dobrze ale przesadzaja. Moj chlopak tego juz nie wytrzymuje wedlug mnie nie ma co sie denerwowac oni pogadaja a ja sie nic nie odezwe a i tak zrobie swoje. No ale on chce zebym sie do niego i jego rodzicow przepriwadzila zeby miec z glowy moixh rodzicow ale ja nie chce no bo jestem w 4 klasoe technikum i przede mna matura no i bede sie krempowac u niego. A on tego nie moze zrozumiec. Wczoraj powiedzial albo sie do niego przeprowadze albo z nami koniec bo on nie wytrzymuje z rodzicami. Przestalam sie do niego odzywac no i wieczorem mnie przeprosil no i zaczelismy sie kochac no ale dzi znowu wrocil do tego samego. Czuje ze wczoraj chodzilo mu tylko o seks i wogole czuje sie ostanio gdyby mu na mnie nie zalezalo. Nie wiem sama co mam myslec. Kocham go nie chce sie z nim rozstawac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować