Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poronnaPomocy

POMOCY czy są jakies sensowne sposoby naa

Polecane posty

Gość poronnaPomocy

Na poronienie w 2 tygodniu ciąży, błagam was i nie oczekuje na głupie odpowiedzi, jestem młoda, nie mam pieniędzy i jestem samotna, muszę pozbyć sie ciąży, jak to zrobić, jakieś tabletki z apteki, gorąca kąpiel, kawa co pomaga ? BŁAGAM !

Gość gościnnamaja
chyba nie ma :/

Gość poronnaPomocy
BŁAGAM !

Gość poronnaPomocy
BŁAAAAAAAAAAAAAGAM was

Gość gość
Gdyby były skuteczne domowe metody na poronienie, to myślę, że nie byłoby dyskusji o aborcji, bo te co by chciały dziecko usunąć robiłyby to w domowym zaciszu :O

Gość gość
ostatnio ogladalam w uwadze o tabletkach poronnych ktore mozna kupic pzez neta ale sa niebezpieczne bo mozna dostac krwotoku i cena dosc wysoka 300-400 zlotych kosztuja

Gość gość
drugi tydzien potwierdzonej ciazy? co ty pleciesz! robiłas test?

Gość gość
a nie lepiej było nad tym pomyśleć za nim dałaś doopy jak k/u/r/w/a jakaś

Gość gość
tabletki do lekarza idz

Gość gość
jeżeli jesteś młoda to idz najlepiej prywatnie do lekarza, jednak znajdz jakiegoś zufanego, i poproś, kiedyś koeżanka tak zrobiła a ponieważ ciąża była bardzo wczesna on skasował wizyte i tylko coś tam zachaczył potem dotała krwawienia jak okres i było po wszystkim, nie próbój z wynalazkami ani tabletkami bo jeszcze tylko uszkodzisz płód i możesz urodzić chore dziecko albo coś sobie zrobić

Gość gość
jeżeli jesteś młoda to idz najlepiej prywatnie do lekarza, jednak znajdz jakiegoś zufanego, i poproś, kiedyś koeżanka tak zrobiła a ponieważ ciąża była bardzo wczesna on skasował wizyte i tylko coś tam zachaczył potem dotała krwawienia jak okres i było po wszystkim, nie próbój z wynalazkami ani tabletkami bo jeszcze tylko uszkodzisz płód i możesz urodzić chore dziecko albo coś sobie zrobić

Gość gość
To nie trzebabyło się roochać !! Nie masz czegoś takiego jak zabezpieczenia ? Gumki, tabletki i inne ? Jesteś na tyle głupia żeby nie zdawać sobie sprawy czym się kończy seks ? Jeśli nie wiesz, to tego nie rób...a ten Twój 2 tydzień potwierdzonej ciąży to już w ogóle świadczy o Twojej głupocie..