Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaa

męczące upławy

Polecane posty

Gość załamanaaaaaa

od jakiegoś czasu po leczeniu Eschierichia coli mam przez pierwsze dwa tygodnie po okresie dziwne upławy. Cieknie ze mnie woda za którą jakby po pochwie w kierunku ujścia na wargi sromowe ciągnie się ciągliwa zółtawo przeźroczysto biała wydzielina, zawsze po prawej stronie mam przez 2 tygodnie po okresie ból i kłucia, jakby mnie ktoś chciał przebić gwoździem od środka. Wydzielina ta powoduje duży dyskomfort, ponadto od nie zawsze ale od czasu do czasu pieczenie, wydaje mi się że mam przy tym rozpulchnioną pochwę.. wyniki posiewu niby sąprawidłowe, ja jednak uważam ze coś jest ze mną nie tak.. czy któakolwiek z Pań miała podobne objawy? czy może to być zapalenie które rozwija się w macicy przez to trudno to zdiagnozować? miałam robione wszystkie badania na chlamydie, bakterie grzyby, usg nawet 4d.. żaden lekarz nie jest w stanie stwierdzić co mi jest, proszę o poradę

Gość załamanaaaaaa
up

Gość gość
ja mam takie kłucia co jest spowodowane powiększonymi jajnikami. Co do wydzieliny nie znam się.

Gość gość
a może ktoś zna dobrego ginekologa w świętokrzyskim, małopolskim?

Gość arlecia29
idź do ginekologa i zrób badania, na świąd polecam provag żel do smarowania, dopochwowo lactovaginal może przynieść ulgę, może to jakieś zakażenie bakteryjne, trzeba iść do lekarza

Gość malutka i fajna
Do zazywania sprobuj lactolady, zawiera zurawine ( zakwasza dobrze) oraz dobre bakterie lacto. Dopochwowo np invag, zawiera szczepy dobrane dla polek! Nie uniwersalne , europejskie, jak np. lactovaginal.... Na pewno sie poprawi.

Gość liliasss
Skoro wszystkie badanie wyszły prawidłowo, a ty odczuwasz ból i masz wodniste upławy może to być wodniak w jajowodzie. Miałam taki problem, ból w boku i wodniste upławy, myślałam że to problem z jajnikiem, niestety okazało się, że to wodniak. Najgorsze jest to, że na żadnym usg nie było go widać, musiałam mieć laparoskopie. Zacznij zakładać na noc invag, jeżeli upławy są wynikiem podrażnienia lub infekcji to szybko c**przejdzie, już pierwsza globulka likwiduje uczucie pieczenia. Jak nie będzie lepiej wybierz się ponownie do ginekologa.

Gość malutka i fajna
Zgadzam sie z liliasss