Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wysoka i wyglądam superr

Polecane posty

Gość gość
a ja jako że przyjaźnię się z wieeeloma facetami często kiedy naszą grupkę mija niska laska słyszę ich teksty typu ' co to za karakan poszedł? ' albo 'oj dziewczynie się nie urosło, jakie to przykre'. Nizioły - naprawdę lubicie swoje krótkie grube nóżki ? hahaha ciekawe czemu na wszystkie sexowne modelki porządane przez mężczyzn mają conajmniej 172 cm :D Oczywiscie do niskich lasek które zachowują się normalnie nic nie mam...

Gość gość
No i super kochana, popieram. Nie ma co się dac zdominowac polskiej zasciankowosci i zakompleksieniu. Na pewno wygladasz bosko i tak trzymać. Mam koleżankę nieco od ciebie wyższa i ona tez uwielbia szpilki. Wygląda jak supermodelka. Ja mam 167 i tez nosze szpilki.

Gość gość
A zauwazyłyscie, ze zazwyczaj "hejt" odnosnie - czy wzrostu czy np. koloru włosów nakręcają faceci? "Żyrafa"? Faceci to wymyslili. Czemu mamy się dostosowywać do ich ideałów? Miejmy swoje

Gość gość
Zgadzam sie. Nie jestem gotowa na związek. Nie dlatego, że chcę tylko szaleć, ale mam swoje powody. I tak te wasze wszystkie "związki" prędzej czy później się rozpadną. Każdy facet zdradza, niestety. Obracam się w kręgach męskich i wiem jak większość z nich się zachowuje. Prawdziwe zauroczenie kończy się po okolo 2 latach, ale co tam nauka i badania. Niech wam będzie, że to moje dziecinne podejście :) Ale to nie temat o związkach.

Gość gość
O dziwo tej "hejt" słyszy się z ust niskich dziewczyn i facetow. Nigdy nie spotkałam się żeby ktoś wysoki, pewny siebie, bez kompleksow w negatywny sposob komentował kogoś kto odstaje od reszty w sposób pozytywny. Tak więc darujcie sobie te "zyrafy" czy "drabiny", pogodzcie się, że takowa nigdy na was nie spojrzy :)

Gość gość
a ja raczej widzę hejt wysokich lasek na niskich, widać to choćby po tematach na kafe.. kurcze ludzie jeden lubi pomarańcze drugi jak ja tańcze. Trochę tolerancji :O

Gość gość
Moim skromnym zdaniem dziewczyny niskie są mniej atrakcyjne fizycznie. Niestety. Długie nogi to atrybut kobiecości a dziewczyna 172 nie jest wcale taka wysoka...

Gość gość
boshe długie nogi są wtedy gdy masz dlugie względem reszty ciała! tak samo mozna powiedzieć, że ty masz krótkie przy wzroscie 175 jak staniesz kolo laski 180, wiec bzdur nie opowiadaj.

Gość gość
i kolejna sprawa wzrost nie ma związku z atrakcyjnością, tylko PROPORCJE ciała, sylwetka, buzia, włosy etc. Mozesz sobie tak wmawiac i się pocieszać, jak wysoka jesteś, ale np. Shakira jest mega zgrabna i seksowna, a bardzo niska i większość lasek, czy to niskich czy wysokich może sobie tylko pomarzyć o takim wyglądzie.

Gość gość
nie wiem skąd sie wzieła moda w społeczeństwie na przesadnie wysokie i chude dziewczyny, ale to już jest trochę nude jak kobieta chełpi się 175, czy 180, do tego szpile i patrzy z góry na połowę mężczyzn. oczywiscie taka kobieta też może być piękna, ale jak dla mnie to już czułbym się jak koło mężczyzny, a nie delikatnej kobiecej istoty. to, że facet sie ogląda za Tobą autorko, to nie dlatego jak sadzę, ze jestes wysoka, tylko dlatego że jestes atrakcyjna, lub lubisz prowokować ubiorem etc. i nie wiem skąd przekonanie, że gdybyś miała 155 to już by się faceci nie oglądali. troche przykre, że swoją atrakcyjność w taki sposób pojmujesz. atrakcyjna kobieta to całokształt: wygląd, sylwetka, zalotne spojrzenie, uśmiech, a nie centymetry.