Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem plaska i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość gość
To fajną masz rodzinkę ;) kultura jak nie wiem co. Wszystko zależy od proporcji ciała.

Gość gość
Siostra i matka jej mówią, że jest płaska :D swojemu facetowi też tak pozwalasz?

Gość gość
Laski bez cyca są zakompleksione i to czuć

Gość przyjaciółeczka
chyba pisałam wcześniej, że nie spotkałam jeszcze faceta, któremu nie podobałyby się moje piersi, a ich rozmiar biorą raczej za zaletę :P jedyne zawistne komentarze słyszę od biuściastych kobiet, tak się składa, że mam dwie takie w najbliższej rodzinie :P

Gość gość
a czym to sie chwalic duzym cyckiem? pewnie gdzies z wioski jestes, kazda ma takie jakie ma, co z tego ze macie duze cycki jak mozecie byc nieciekawe na twarzy, miec krotkie nogi i szeroka d**e jak kaczka, ;///

Gość prawictwo pospolite128
paulina sykut też ma małe piersi , ale niezła z niej laska

Gość gość
A jaki to kompleks nie mieć krowich placków? Szczupłe laski mają C, D, E. To, co się tak chwali H lub jeszcze większymi są spasione lub z natury rozlane, to to takie jest jak od pługa oderwane, nie może schudnąć lub nawet po schudnięciu są wielkie, zostaje im masa. Ewentualnie pozwoliły sobie na wielkie implanty dla maniaka.

Gość gość
Lepiej być płaską niż mieć coś takiego: i42.tinypic.com/30xajo4.jpg

Gość gość
Ale my mówimy o normalnych biustach a nie jakiś krowiecych. Normalne ładne pełne, a nie deska wklesla, owszem sykut jest ładna ale z twarzy bo ciało ma oblesne, chude. Jej klatka piersiowa mnie obrzydza.

Gość gość
Są różne gusta, mi się chude podobają. Nieuwierzę, że tu wszystkie posiadaczki wielkich biustów są chude a to próbują wmówić.

Gość gość
Ale my mówimy o normalnych biustach a nie jakiś krowiecych. Normalne ładne pełne, a nie deska wklesla, owszem sykut jest ładna ale z twarzy bo ciało ma oblesne, chude. Jej klatka piersiowa mnie obrzydza.

Gość przyjaciółeczka
pewnie myślą, że jak cycki są nad brzuchem, to znaczy, że są szczupłe ;)

Gość gość
Wiara zgubą głupich.

Gość gość
ssds

Gość gość
I brzuch się styka z cyckami :D Sykut ma A, ale źle nie wygląda. Twarzy i figury wiele może jej pozazdrościć.

Gość gość
Kompleksów trzeba się wyzbyć. Wiadomo że deska zamiast fajnego biustu seksowna nie jest, dlatego nie wmawiajcie sobie że facetom się to podoba i przejdzcie z tym do porządku dziennego, bo małe nawet jak powiększy się zabiegiem to i tak będzie to wyglądać załośnie, tandetnie. :)

poza tym zauważ ze niektóre kobiety maja spore piersi , ale wąskie biodra .. Ich ciała nie wyglądają zatem dobrze, gdy biust dominuje nad sylwetką http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21659/cichopek10.jpeg

Gość gość
Kompleksów trzeba się wyzbyć. Wiadomo że deska zamiast fajnego biustu seksowna nie jest, dlatego nie wmawiajcie sobie że facetom się to podoba i przejdzcie z tym do porządku dziennego, bo małe nawet jak powiększy się zabiegiem to i tak będzie to wyglądać załośnie, tandetnie. Można dyskutować co się facetom podoba :D są tacy, którzy muszą mieć duży biust w rękach, wiadomo. Gdyby to było takie ważne prawie każda gwiazda lub kobieta z jakimiś pieniędzmi powiększyłaby je sobie a tak jest, i mają takie samo powodzenie.

Gość gość
I dlaczego kompleksów trzeba się wyzbyć? :D

Gość gość
Bo tak się lepiej żyje, a cichopek była kiedyś płaska ale po ciąży jej urosły :-Di nie wklejaj polskich aktorek bo rzygac mi się chce jak patrzę na nie

zgadzam sie cichopek jest beznadziejna

ale sykut daje rade

Gość gość
Tak się lepiej żyje? No nie sadzę :D

Gość gość
Facetowi taka z mniejszym biustem też się może podobać o ile nie jest brzydka. Te brzydkie z twarzy najbardziej jęczą...

Gość gość
Wiadomo że deska zamiast fajnego biustu seksowna nie jest, tu sie mylisz, nie cycki decyduja o tym czy ktos jest seksowny czy nie jest.... lczy sie caloksztalt,

Gość gość
Oczywiscie ze tak. Ja mam bardzo male piersi ale lubie na nie patrzec - maja ladny ksztalt, zwlaszcza z profilu, nie jest dla mnie zadnym problemem rozebrac sie przed facetem z ich powodu, a faceci zawsze uwielbiaja je piescic. Mam duzo roznych stanikow, nawet miekkie i jestem przykladem osoby ktora wyzbyla sie kompleksu. I slusznie. Rozumiem ze komus moge sie nie podobac z powodu malego biustu, ale po co mialabym sie podobac wszystkim?

Gość gość
Wiadomo ze liczy sie caloksztalt, wyglad i charakter. Cycki to nie wszystko. Ale milo popatrzec****opiescic taki jedrny sredniej wielkosci biust. Maly biust jesli jest zadbany tez moze byc sexowny. Wystarczy popatrzec np na "Olivie Wilde" kobeta ma maly biust a jest mega sexowna.

Gość gość
Co tzn "jesli jest zadbany"? O maly biust wlasnie nie trzeba jakos strasznie dbac, sam dobrze sie trzyma, grunt to dobrze dobrany stanik (kiedys nosilam standardowe 75, brafitterka dopasowala mi 65). Jasne ze czasem czlowiek sie zastanawia jak by to bylo, mjec przez dzien duzy biust, ale przeciez nie Mozna miec wszystkiego, i nie da sie dac facetowi kazdej frajdy jakiej tylko zapragnie - tak samo jak on nam.