Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twierdzi ze jest ranny zada odszkodowania irlandia

Polecane posty

Gość gość

Hej! Poradzcie mi cos bo odchodze od zmyslow. MIalam wypadek, nawet nie wypadek lekka stluczke. Koles byl ok, 5 minut rozmowy i po stawie. Pozniej cisza cisza cisza i dzis dzwoni do mnie babka z ubezpieczalni ze on twierdzi ze doznal powaznych obrazen i chce odszkodowanie. Mam wykupiony pelny pakiet i nie mialam zadnych znizek przedtem, moje pytanie jest nastepujace - co raze? Juz itak jako ze to bylo moje pierwsze ubezpieczenie zaplacilam 1500 euro, teraz po tym pewnie zarzadaja 2 razy wiecej!

Gość gość
odchodze tu od zmyslow, nie wiem czy naprawde mu cos zrobilam czy cygani :/ Twierdzi ze jest powaznie ranny! Nic sie nie stalo ani z moim autem ani z jego!

Gość gość
No chyba twoj ubezpieczyciel bedzie chcial jakiegos potwierdzenia ze szpitala odnosnie obrazen itp., bo w koncu tooni beda kase wyplacac jak cos?

Gość gość
tak! Ale ten idzie w zaparte. Poszedl do lekarza na rezonanse i inne takie i twierdzi ze nie moze sie ruszac! Jak to sie stalo wszystko bylo ok!!!! Latal skakal zdjecia robil.

Gość gość
A ty nic nie mów tylko ze konsultowalas się ze swoim adwokatem i skontaktuje się z nimi.

Gość gość
Nie reaguj. Zreszta jak jesteś ubezpieczona to ubezp zapłaci. Nie martw śie tak.

Gość gość
A jak ubezpiecz zadzwoni, o powiedz ze był w porządku podczas stluczki i lepiej żeby zbadali czy nie próbuje zrobić przekrętu. Fraud.

Gość informatyk_wlkp
Ja bym tak szybko nie osądzał, bo moj kolega miał podobnie. Niby stłuczka, niby wszystko ok, a na drugi dzień odwiezli go ijo ijo na sygnale. Po prostu cos mu sie tam poprzestawiało i uciskało na nerw i to wyszło dopiero na drugi dzien jak sie obudził. Spokojnie z ocenami.

Gość gość
Dzwonilam do pani z ubezpieczalni i stwierdzila ze mam sie tym nie martwic i ze oni sie tym wszystkim zajmuja. Informatyk to jest niemozliwe! Ja go drasnelam, ja nie wierze ze oni to w ogole poczuli. Na autach nie ma sladu. A ze tu niby i on jego zona ciezko ranno. W poniedzialek! 4 dni po wypadku!

Gość gość
chyba ide do lekarza po relanium :/ nie wiem czemu ja sie tak przejmuje :///