Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OSiRAA

Pokoj dla dziecka czerwony jak piekło

Polecane posty

Gość OSiRAA

Mamy z mezem projekt. Sciany pomalujemy na krwisty, czerwony kolor. Jak piekło. Na ściany obok kołyski dzieciaka, nakleimy płomienie piekielne, a w Nich - Płonących Ludzi. Na drugiej ścianie planujemy zawiesić reprodukcję obrazu "Sąd Ostateczny". W ten sposób dziecku będzie, może niezbyt przyjemnie - Ale na pewno ciepło. Tak, to jest działanie z premedytacją - Nasza celowa odpowiedź na niewyparzony język okropnej tesciowej, która na wiesc o tym, ze chcemy pomalowac mu pokój po prostu na bialo, powiedziala ze dziecku będzie zimno, jak w szpitalu albo jakby już było w niebie. Więc będzie jak w Hell, cieplutko. Co myslicie o tym kontrowersyjnym, CELOWYM zamierzeniu?

Gość gość
Jak dla mnie to mozesz swojemu bachorowi pomalowac i na czerwono i na zielono a nawet trzymac go w psiej budzie.

Gość OSiRAA
jeszcze wymaluejmy na ścianach nasze zdjecia jak się uprawiamy seks analny. czy to wystarczająco zgorszy teściową?

Po co Ci taka celowa odpowiedź? przejmujesz się tym co powiedziała? Nie możesz po prostu jej olać i pomalować na biało? Tak udowadniaj światu jaka jesteś maluczka i zakompleksiona aczkolwiek ciekawa jestem tego pokoju :D

Gość gość
Tak, a pod podłogą wbuduj jeszcze wielkie terrarium z pytonami i zeby tak wam po domu pelzaly. :)

Gość gość
-10/10

Gość gość
Nie no, na tesciowej zemściła bym się inaczej, nie kosztem swojego mieszkania i dziecka :D. Nie sądzisz że największą zemstą byłby jednak ten biały kolor? Taki zimny i szpitalny ? Nie ma nic gorszego dla teściowej jak postawienie na swoim przez synową :D

Gość gość
Tak, pomaluj na biało zaproś Teściową i jak będziecie do pokoju wchodzić to załóż kurtkę puchową albo maskę lekarską haha ciekawa jestem jej miny :D :D

I zamiast łóżeczka wielki kocioł położony na grubszych (stabilnych) patykach i podpałka przy łóżeczku :D

Gość gość
właśnie jestem na etapie projektowania pokoiku dla mojej córki i chyba mnie zainspirowałaś :-D

Gość gość
Jesteście chorzy ludzie a potem afery o takich jak Wy w Uwadze czy gdzieś!! :o