Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisalam do bylego sms w ktorym wyznalam mu ze moje uczucie nie wygaslo

Polecane posty

Gość gość
"Walczy sie tylko wtedy gdy jest nadzieja. Tu facet ewidentnie jej nie chce nawet jako kolezanke wiec to juz nekanie go i zatruwanie mu zyciA. Autorka jest pbecnie sama bez widokow na przyszlosc i nagle jej sie byly przypomnial. Nikt za nia tak nie biegal jak on i teraz ona nagle po roku go kocha.Guzik prawda czuje sie samotna i ma urazone ego ze tamten ma ja juz w d***e!" Czy nie przasadzasz troche z tym nekaniem? Dziewczyna wyslala tylko jednego SMSa, to ma byc nekanie?

Gość gość
dzieki ze chociaz jedna osoba jest tu za mna. a ta osoba ktora ma taki pysk i tyle pisze niech sie juz lepiej nie wypowiada bo chyba nawet nie wie co pisze..

Gość gość
Ty masz jednak cos z garem autorko:D Temat na 4 strony a ty cieszysz sie ze jedna osoba mysli tak jak Ty;) A pisz sobie do bylego daj mu satysfakcje.Pewnie siedzi z nowa ukochana kobieta i razem z Ciebie sie smieja;) Myslisz ze facet jest sam i gardzi toba? Nie! On ma zapewne wszystko kobiete sex i dlatego ciebie ma w d***e i bedzie mial. Zalozylas tu temat na poczatku stycznia jest juz luty jutro a koles sobie ***** inna i ma cie w powazaniu pustaku:D

Gość gość
To i ja sie wypowiem. Facet dobrze robi , ze nie odbiera telefonow i ze w pore zorientowal sie ze ma doczynienia z psychopatka Tez byb dal sobie spokoj z taka kretynka. Skad sie biora takie idiotki?

Gość gość
no

Gość gość
kto napisal ten ostatni post

Gość gość
to nie ja,to ziuta

Gość gość
kto napisał