Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wyjechał a ja siedzę sama

Polecane posty

Gość gość

Mąż pojechał na zgrupowanie-tydzień czasu. Jesteśmy małżeństwem od roku. Wjechał dzisiaj o 5 nad ranem, dojechali o 18. Gderalismy przez telefon ponad godzinę. W dzień jakoś jeszcze, bo jestem w pracy od 8 do 16 i jakoś czas leci, ale wieczorem...tęsknię jak cholera.

Gość gość
Siedzę sama z lampką wina.

Gość gość
Tylko się cieszyć. Nikt ci nie marudzi ,możesz zajać się swoimi sprawami:-) Mój jest teraz w domu,jeszcze 2 tygodni.

Gość gość
Oj tak mówiłam. Póki nie wyjechał. Nawet jak on jest to mam czas dla siebie ;-).

Gość gość
Przykro

Gość gość
ja po 3 miesiące siedziałam sama z dzieckiem i zyłam jakoś, kwestia przyzwyczajenia

Gość gość
Pewnie, że kwestia przyzwyczajenia :-). I jestem pewna, że tak za 3-4 dni to i ja się przyzwyczaję.

Gość gość
A ty w ciazy wino pijesz? Bo to forum dla matek i ciezarnych...

Gość gość
Ups chciałam na ogólnym. Nie nie jestem w ciąży i nie mam dziecka pod opieką.

Gość gość
Nie no, spoko, pewnie kiedy w ciazy bedziesz, a nawet jak nie, to tu sobie poczytaj jak cenny jest dla innych taki swiety spokoj :-)

Gość gość
Ja tam lubię jak coś się dzieje. Kiedyś byłam dużą samotnika, a teraz...nie umiem być sama. Do kogo ja się przytule rano.

Gość gość
Chyba się zanudze przez ten tydzień :-(. Nikt mi nie brudzi, nie rozkłada się z papierami, nie zostawia ciuchów w łazience. Aj, aj :-(.

Gość gość
A ja siedze jak na szpilkach bo moj tez musial wyjechac na tydzien a ja na jutro mam termin porodu;( jak mnie cos zlapie w nocy to nie wiec co zrobie,

Gość gość
Autorko Twój mąż wyjechał jednorazowo ? Bo jeśli tak, to co ja mam powiedzieć ? Jak mój mąż wraca co 2 tygodnie tylko na sobotę i niedziele..w dodatku jestem w 7 miesiącu ciąży i coraz ciężej mi z brzuchem, zaczynam mieć problemy z ubraniem butów czy umyciem stóp..

Gość gość
Ma dwa zgrupowania w styczniu. Jedno teraz od dziś do 21 stycznia. A drugie od 25.01 do 7.03. WIem, że może urządzam dramat. Wam to dopiero musi być ciężko.

Gość gość
to może pracy poszukaj :)

Gość gość
Ja pracuję od 8 do 16-17. Wtedy mam zajęcie :-), a w domu. Dzisiaj od 17 do 21 przeczytałam całą książkę. Muszę się zaopatrzyć w więcej książek :-P.

Gość gość
Ja sie juz przyzwyczailam miec weekendowego meza. Wole troche samotnosci niz zalic sie na kafe ze nie mam co do garnka wlozyc.

Gość gość
Co innego gdy mąż musi jechać za pracą. On tam ma jak na wczasach- odnowa biologiczna baseny, sauny itp. Tyle że treningi będą mieli dwa razy w tygodniu.

Gość gość
Aj, aj, aj treningi będą mieli dwa razy dziennie.

Gość gość
13.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość A ty w ciazy wino pijesz? Bo to forum dla matek i ciezarnych... xxxxxxxxx "ciaza, porod, macierzynstwo, wychowywanie dzieci" kretynko. matki nie pija alkoholu? wooooooow