Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atrakcyjna19

Brak orgazmu

Polecane posty

Witam. Mam 20 lat, współżyję z moim facetem ponad 3 lata i jest cudownie ale nigdy nie przeżyłam orgazmu :( Jest moim pierwszym facetem, bardzo mnie pociąga i wgl. ale nigdy jeszcze nie doszłam.. On się bardzo stara na wszelkie sposoby,seks z nim jest cudowny, robimy to w różnych pozycjach i w różnym tempie ale ciągle nic.. Proszę Was o pomoc bo już nie chcę dłużej go zawodzić. Czekam na Wasze porady i opinie :)

Gość gość
Lechtaczlowego tez nie masz?

Gość gość
A sama ze sobą?

Gość gość
Probowalas pod prysznicem?

Nie spinaj się i nie rób nic na siłę. Nie ma przepisu "krok po kroku" na orgazm.

O to chodzi że ja nie jestem spięta, jestem rozluźniona na maxa. Kochamy się z***biście i uwielbiamy się ze sobą kochać. A może orgazmu trzeba się jakoś nauczyć?Może nie mam punktu g? No już sama nie wiem..

Gość gość
Ja nie miałan 6 lat i zaczęłam bawić się z prysznicem teraz już dochodzę z partnerem c**prawda tylko lechtaczkowo ale jednak

Bardzo bym chciała osiągnąć ten pochwowy ale pewnie nic z tego :( Nie należę do szczęściar, które mają orgazm za pierwszym razem,niestety :(

Gość gość
Ja tez nie wiem co to pochwowy i juz się raczej nie dowiem bo już partnera nie zmienię

Orgazm pochwowy jest jak Yeti. Podobno istnieje, ale nikt nigdy go nie widział :-) Szukacie świętego graala zamiast cieszyć się seksem i starać się czerpać z niego jak najwięcej.

Gość gość
Jak masz orgazmy to się ciesz :) daj innym tez się moc nim cieszyć :)

Uwierz,że cieszę się seksem,uprawiamy go prawie codziennie ale nie chcę go zawodzić,ja wiem że jemu to nie przeszkadza ale czasem widzę, że on myśli że to przez niego,ze to on jest do niczego a tak nie jest.