Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czatkaa

KOSMETYKI TOŁPA

Polecane posty

Kto ich używa lub używał? Chodzi głowie te do cery trądzikowej z zanieczyszczeniami. Są godne polecenia? Czekam na wasze opinie!

Gość gość
Nie wiem,nigdy nie stosowałam,a dlaczego szukasz o nich opinii???

Bo gdzieś właśnie słyszałam że są dobre, ale i drogie... Chciałabym w nie zainwestować, ale nie wiem czy warto.

Gość gość
Bieganie,ćwiczenia,ćwiczenia oddechowe,medytacje joga,zdrowa zywność,odpowiednia ilosc snu,itp.

Gość gość
No oczywiscie,tylko tak mozesz zadbac o zdrowie i urode

Okej :) Dzięki za radę, ale mimo wszystko nadal szukam opinii o tych kosmetykach :)

mnie tez czesto korci zeby kupic chociazby żel do mycia Tołpy ale koniec koncow zawsze zostaje przy swoich sprawdzonych. z Tolpy uzywalam maseczki do twarzy nie pamietam konkretnej nazwy, jakas oczyszczajaca/ upiekszajaca. i byla bardzo dobra, ladnie sciagnela skore i pozostawila ja gladka:)

Gość gość
mialam kiedys zel micelarny z tolpy do mycia, i cos tam jescze... sczerze? no zły nie byl. ale... wole np zel z bielendy aloesowy do skory bardzo wraliwej. albo zel z yves rocher do skory b. suchej (w promocji sa cesto i mona taniej kupic). tolpa - wiele szumu o nic wielkiego, moim zdaniem.

Gość monikamonikamonikamonikamonika
ja uzywalam kiedys kremu na rozstepy i byl bardzo dobry, na bazie borowiny teraz uzywam do twarzy kupionego w drogerii i szalu nie ma, ale jest dobry moja kolezanka uzywa żelu-peelingu na cellulit i jest b. zadowolona. Dobre kosemtyki, ale najlepiej kupic wsalonie firmowym, a nie w drogerii

Gość gość
w salonie firmowym są jakieś inne serie?

Gość monikamonikamonikamonikamonika
masz wiekszy wybor niz to co rzucą do drogerii, i mam wrazenie ze z salonmmu sa jakies lepsze albo mi sie wydaje

o tak, jak tez uzywalam z Bielendy tego aloesowego i musze powiedzieć, ze faktycznie dawał radę. jesli chodzi o Tolpe to neiktore produkty maja ok, ale np. kremow do twarzy nie lubie.

Z Tołpy miałam tylko krem do rąk. Ogólnie dosyć dobry, tylko strasznie się lał i niestety nie wchłaniał szybko, więc jak nałożyłam na ręce za dużo to można sobie wyobrazić moje białe dłonie;p Musiałam wycierać nadmiar kremu chusteczką ;/ ale były gładkie i nawilżone.

Gość florek1234
Od 3 tygodni stosuję pełną linię kosmetyków, zgodnie z zaleceniem przygotowanym przez firmę. Zastanawiam się kiedy tak naprawdę zaczną działać. Kupiłam je sobie, żeby zażegnać problem miejscowego występowania trądziku - mam 24 lata i czasami pojawiały mi się jakieś niedoskonałości na twarzy. Teraz czuję się jak nastolatka, bo oba policzki mam całe w trądziku! Za to czoło jest bez skazy. Zastanawiam się po jakim czasie stosowania tych kosmetyków problem z trądzikiem zniknie. Brałam pod uwagę taką możliwość, że używanie tych kosmetyków w pierwszej fazie doprowadzi do tego, że trądzik się nasili. Ale odnoszę wrażenie, że w moim przypadku ta linia tylko szkodzi. Dziewczyny, czy znacie jakieś skuteczne alternatywy do walki z trądzikiem?

Gość gość
znamy :) Jedyny tonik który mi pomaga to pharmaceris z kwasem migdałowym 2 %. Naprawdę ładnie goi krostki. Do tego maseczka z zieloną glinką z Ziai . Używam też żelu garniera ze szczoteczką do mycia twarzy

Gość gość
Kosmetyki Tołpy są dobre, ale nie dla cer wrażliwych i atopowych! Żele do mycia twarzy są ok, toniki również, ale już kremy mnie podrażniają i nie dam rady ich używać. Na plus jest naturalny skład tych kosmetyków. Zanim kupimy jakikolwiek kosmetyk Tołpy warto poczytać informacje na ich temat wraz z opiniami ludzi, którzy je stosowali - http://oplacalnie.pl/tolpa

Gość gość
Od kilku lat używam różmych kosemtyków Tołpy - szukałam polskich niedrogich dermokosmetyków bez sztucznych dodatków. Polecam szczególnie: żele do mycia twarzy ( super delikatne), płyn do higieny imntymnej (nie znam lepszego innej firmy - super komfortowy i łagodzący); no i kremy do twarzy - bardzo fajnie się wchłąniają i naciagają skórę bardzo delikatnie.