Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie ma SENSU

Polecane posty

Gość gość
Oj kochana, jak chcesz o tej porze ze mną na tym poziomie rozmawiać, to przynajmniej napisz jak długo :P

Gość gość
no dobra, nie chciałem, tak wyszło, nie czepiaj się :P

Gość gość
a ja zapomnę,tak będzie lepiej,i zniknę jak postanowiłam tylko,żebyś znalazł "godną" moją następczynię,30 lat,atrakcyjna ,inteligentna-nie żadne "zamienniki" marnego gatunku,bo masz się cenić,jesteś wartościowy 🖐️

Gość gość
Dupa go nie chce hehe

Gość gość
Nie wiesz ? nie pamiętasz kiedy i jak się poznaliśmy ? a raczej kto nas poznał ? W takim razie to nie ty :/ ale i tak idę spać - ciężki dzień :( Dobranoc

Gość gość
E tam, 30 lat to stara dupa

Gość gość
to nie tak,ze nie chce to mężczyzna mojego życia,chyba najwazniejszy,który dał mi kawał swojego serca,i jestem za to wdzięczna w sumie decyzja jest jego,ja tylko ją "przekładam" na realizm,i miał rację jak się kogoś prawdziwie kocha,a z jakiś powodów ludzie nie są ze sobą,to dla tej osoby chce się najlepiej,i ja tak chce,żeby był szczęśliwy a ciągniecie czegos co jest jednym wielkim niedopowiedzeniem,to tylko zadawanie sobie nawzajem bólu.

Gość gość
a ciągniecie czegos co jest jednym wielkim niedopowiedzeniem,to tylko zadawanie sobie nawzajem bólu - stratą czas, którego nie cofniesz, marnowaniem życia za iluzje

Gość gość
a jak On wgl Ci to powiedział?, może droczy się z tobą? dlaczego np. nie weźmiesz sprawy w swoje ręce?