Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boga nie ma bo gdyby byl

Polecane posty

Gość gość

to czemu nie moglby sie do nas odezwac? przeciez zalezy mu na naszej wierze, wtedy wierzylibysmy wszyscy na pewno a tak woli sie ukrywac chj wie po co i dlaczego nie ma zadnych i niezbitych dowodów tylko jakies opowiastki ludzi i historie zaslyszane od sasiada sasiadki albo opisane w bibli p*****lamento ...

Gość gość
myslisz ze jakby ci sie pokazal Bog to bys uwierzyl?hehe, ja mysle ze nie, ale jesli nawet to inni by ci nie uwierzyli

Gość gość
to chyba oczywiste zebym uwierzyla pozatym powinien to zrobic ogolnoswiatowo i pokazac sie kazdemu czlowiekowi na ziemi walnac jakies kazanie jak tak lubi to robic taki głos z niebios..czy nie wiem jakie tam ma mozliwosci i gitara wszyscy ludzie na ziemi chodzili by jak w zegarku .. poza tym to niedorzeczne zeby BOG bawil sie w takie gierki..a ch.ja nie pokaze sie im....a .ch,j dopiero po smierci.. a natchne innych zeby opisali to w bibli a jak nie uwierza to niech spierda... no ludzie?! naprawde wierzycie w to ze bog takie cyrki by odstawial ?

Gość gość
a ja poczułem jego miłość jak bedziecie sie modlic to terz moze poczujecie

Gość gość
Nie wierzę. Wierzę natomiast w logikę, ewolucję i to że wiele cywilizacji upadło przed nami i nasza też upadnie, a kiedyś ktoś inny będzie mówił to samo na te same tematy:-) Wierzę że mądrzy ludzie zanikają bo głupi pieprzą się jak króliki. Głupi wypycha mądrego . Kiedyś zabrakło mądrych ludzi, pozostała większość głupich i koło się zamyka.

Gość gosc koranny
Koran 3, 118: O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie bliskich przyjaciół spoza waszego grona; tacy nie omieszkaliby wam szkodzić; chcieliby, abyście się znaleźli w utrapieniu. Zawiść zionie z ich ust, a to, co kryją ich piersi, jest jeszcze gorsze. Wyjaśniliśmy wam znaki, jeśli jesteście rozumni!

Gość gość
No mówiłam że tylko głupole zostali i jeden się odezwał i jeszcze koranem straszy.

Gość gość
każdy by uwierzył. ty nie wierzysz w boga a w to co dyktuje ci kościół. z jednej strony nie da się zgłębić każdej religii świata bo brakuje życia, z drugiej samoanaliza biblii może przynieść ci jakąś świadomość bredni które twierdzisz.

Gość gość
co ty pierdzielisz idiotko 04;23 biblia nie może się sama analizować, do podstawówki z powrotem jełopie a nie pisać na publicznym forum.

Gość gość
Jak to sie nie odzywa?:-) a Biblia - Slowo Boze? Napisana przez natchnionych przez Ducha Swietego? A Jezus? Ktory zszedl na Ziemie w postaci czlowieka? :-)

Gość gość
ty od koranu ty już całkiem przeszedłeś na islam, więc co tu jeszcze robisz, wypierniczaj do Afganistanu ale to już !!!!

Gość gość
no to mamy impas bo dla mnie to ty jesteś idiotką wierzącą w życie po śmierci, nieuzasadnione w biblii a nauczane powszechnie przez kościół :O albo dajesz konkretne argumenty przeciw bogu albo spiełdalaj się douczyć czego uczy biblia :o🖐️