Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam długie ręce

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Zauważyłam coś co nie daje mi spokoju od dłuższego czasu, a mianowicie to, że mam bardzo długie ręce. Zawsze patrze wszystkim na dł. rąk, ale nie zauważyłam czegoś takiego u innych. Mam 165, a rozstaw rąk mam 178/9. Słyszałam, że ten wynik powinien być zbliżony do wzrostu.. Zresztą.. Załączam zdj ;) Chciałabym Was spytać czy spotkałyście się z takim ''syndromem małpy'', a może też tak macie.. https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/1553031_686876754695976_1244578267_n.jpg?oh=26d5e939831752a93816e0dacbebf6c6&;oe=52D5EC94 Ps. Wgl. jestem jakaś nieproporcjonalna, ale te ręce najbardziej mi przeszkadzają :D

Gość karmelki truskawkowe
mam dlugie nogi, chcialby ktos obejrzec? :P, :P, :P

Gość gość
hahaha rzeczywiście! Ale gdybys mi nie powiedziała nie zwrocilanym uwagi.

Gość gość
Wyglądam jak alien jakiś >.

Gość gość
Ale za to masz dlugi nogi ja mam krotkie nogi masssakra

Gość gość
Szczerze? Wole jak ktoś ma dłuższy tułów i krótsze nogi... Ale ja jestem dziwna :D

Gość Czopek glicerynowy
Twoje rece sa ok...ty masz krotkieogi w odcinku od kolan do stop. Sporo ludzi tak ma. Miescisz sie w normie

Gość Czopek glicerynowy
*krótkie nogi

Gość gość
Powiem Ci, że z tym się nie zgodzę... Nie sądzę, że mam krótkie nogi poniżej kolan, ale na zdj tak wygląda. Po 1. zdjęcie jest pod takim kontem, a po 2 to mam tendencje taką, ze jak stopę to jakby pochylam się do przodu xd Troszkę jak Michael Jackson w smooth criminal.. :D

Gość Basiaa8888
masz dluga ta czesc od nadgarstka do lokcia ale i tak lepiej niż ja i moje kt=rotkie nogi

Gość Czopek glicerynowy
Kochana nie wydziwiaj...ciesz sie ze jestes zdrowa, szczupła i mloda. Po co sie zameczac bzdurkami

Gość gość
Wiesz, mam problemy z zaakceptowaniem sb :(

Gość Czopek glicerynowy
Ja mam rozstepy na udach i tylku odszkoly podstawowej, zakola jak facet, krzywy, wielki, bulwiasty nos i inne gorsze wady..o ktorych nie napisze bo mnie jeszcze ktos rozpozna.. W sumie to zlewam to ...jest mi dobrze tak jak jest.. Moglam sie przeciez uroydzic z wodogłowiem albo bez nóg

Gość gość
Też mam rozstępy, cellulit, zakola itp. No.. zawsze może być gorzej..

Gość gość
Nie masz za długich rąk ponieważ według proporcji ręce powinny sięgać mniej więcej do połowy ud czyli tak jak u ciebie

Gość Al Hariss
Masz interesującą urodę...interesującą fizyczność. Na zdjęciu stoisz bez żadnej wymuszonej pozy a mimo to jest w tobie jakaś cielesna "poezja".

Gość gość
Coo? haha

Gość Świtu
Witaj koleżanko. Ja też mam bardzo długie ręce. Gdybyś chciała o tym pogadać to tu podaję co w pisać w wyszukiwarkę fejsa: Łukasz Świtu Świtkowski, Nie ma tam zdjęć moich rąk ale konto ze zdjęciem w czapce moro to moje ;) , Jeśli chcesz porozmawiać na ten temat Ty lub, ktokolwiek inny, kto czuję taką potrzebę - znalezienia kogoś "swojego" , to śmiało piszcie :) Wiem jak to jest, jak patrzą na to ludzie w moim mieście jestem znany jako " Ten co ma ręce do kolan" , na szczęście w moim sporcie tj. w MMA długie ręce to zaleta na szczęście ;) Chętnie odpiszę każdej osobie, która ma podobną osobliwość :) Pozdrawiam >--------------(^ _ ^ )---------------

Gość Świtu
Ktoś napisał, że wygląda jak alien :D Ja dopiero wyglądam jak alien :D Mam 182 cm wzrostu. Ręce od szczytów ramion do końca najdłuższego palca - 85 cm + szerokie bary daje dwa metry w rozpiętości ^^ + szerokie biodra, długie nogi, dziwna czaszka, wąska klatka po operacji, miałem zapadniętą klatkę piersiową, ale generalnie siłownia uratowała mi życie :) Pozdrawiam, jak ktoś coś to podaję nr tel: 572033367 :) Ktoś będzie chciał wyślę fotki tylko zainteresowanym. Siemanko i pozdrawiam ;)

Gość gość
"syndrom małpy" chyba lepsze to niz syndrom t-rexa

Gość gość
koorfa czy wam sie nigdy nie znudzi? małpą też moge być nie przeszkadza mi to kocham małpy uwielbiam chodzić po drzewach i wpiertalac banany. kooorfa co za zjepy. denerwujecie mnie kooorfy. to sie dla was źle skończy obiecuje wam to

Gość gość
bedzieta mieli sydrom strusia kooorfa jak was pogonie. skąd sie takie badziewie na świecie jak wy bierze? hodują was kooorfa gdzieś specjalnie czy jak? bedą mi jakieś sprzedajne cwele i lachociągi porównania do małp w swoich przytępawych baniakach produkować. ja piertole przeż was trzeba zutylizowac wszystkich.

Gość gość
ja już spac kooorfa nie moge jak se przypomne że na świecie takie coś jak wy sie pęta. no kooorfa coś mnie normalnie zrzuca z wyra i mówi "weź noża i utnij łeb jakieś kooorfie" potem musze w dzień odsypiać przez was.

Gość gość
siedzita tam kooorfa po tych swoich bunkrach i planujeta kombinujeta sledzita rejestrujeta pewnie kooorfa w miedzyczasie sie napawata swoja rola kooorfa. całe zycie mnie wkooorfialy takie pedałowato cwelowate stworki jak wy kooorfa.

Gość gość
nie wiem kooorfa co moge wam zrobić ale przynajmniej postaram sie wam flakami buty ubrudzic jepane kondony piertolone w dooope

Gość gość
oswiece was że i tak długo nie podychacie. zresztą sram na was

Gość gość
żyje pięknymi wyobrażeniami mnie i was w jednym pomieszczeniu. wy zwiazani ja z nożem w dłoni wyłuskujacy wam to oczko to urzynajacy cycka albo fiuta. może nawet jakies obdzieranko ze skóry. serio. chyba tylko te wizje mnie trzymają przy zyciu

Gość gość
a jak sobie wyobraże że mnie zabijacie albo poddajecie torturom to sie czuje jakbym dostał nobla albo jakis medal normalnie.

Gość gość
jakby mi ktoś dał mozliwosc naplucie którejś z was kooorfy w ryj z zastrzeżeniam że chwile potem zostane schwytany to bym sie nawet 3 sekund nie zastanawiał