Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam długie ręce

Polecane posty

Gość gość
tyle mam wam do powiedzenia

Gość gość
miłego wciskania guziczków wy kooorfa mutanty popromienne żeby sie wam odciski nie porobiły na paluszkach od brandzlowania sie w trakcie

Gość Świtu
Planujeta? Musisz byc strasznym wsiokiem. Sam mieszkam na wsi ale slownictwa Ci wspolczuje i gratuluje inteligencji. Po co frustracje przelewasz na ludzi?

Gość Świtu
Planujeta? Musisz byc strasznym wsiokiem. Sam mieszkam na wsi ale slownictwa Ci wspolczuje i gratuluje inteligencji. Po co frustracje przelewasz na ludzi?

Gość Świtu
Szczerze? Wolę być właśnie takim mutantem popromiennym, zamiast takim przeciętniakiem jak Ty. Z nożem chciałbyś do mnie wyskoczyć? Trenuje MMA i raczej szans nie masz zbyt duzych. Poskladał bym Cię jak pudełeczko :D Elo frajerze!

Gość gość
Nie zwracaj uwagi to forumowy psychol

Gość Świtu
Spoko, rozumiem :)

Gość gość
Tu jest krótki tułów a ręce i nogi są długie, Ja się boję ludzi z krótkimi rękami, wygląda to naprawdę dziwnie, długie ręce są ok.

Gość Ufol
Witam, mam podobnie jak Świtu, tylko masę mniejszą :D Świtu, ile masz kg wagi ? ja mam 70kg, od niedawna znowu ćwiczę w domu i czasami na dworze. Wzrost to podobny a zasięg ramion ponad 200cm :D szerokie barki, długie ręce i nogi :D . Patrzę się każdemu głęboko w oczy. Kiedyś dawno trenowałem walki uliczne :) Trzymam gardę i nie pękam :) Mam zamiar kiedyś trenować w Klubie MMA, ale na razie robię siłę i kondycję. Mam już blisko 40 lat na karku, na tym padole. Pozdrawiam :)