Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet2424

Moja kobieta nie chce pieścić mnie oralnie

Polecane posty

Gość Facet2424

Cześć, mam pytanie, szczególnie do płc***ięknej. Od ponad roku jestem ze świetną dziewczyną, wydaje mi się, że tworzymy udany związek jest tylko jedno ale... ona nie chce pieścić mnie oralnie. Uprzedzając pytania, nie chodzi o to, że przez brak loda chcę ją zostawić, dziwi mnie to jednak. Seks zazwyczaj jest po prysznicu, chyba, że jakiś szybki numerek poza domem ale to już inna sprawa. Zawsze jestem czysty, ogólnie dbam o higienę a mimo to moja kobieta wydaje się brzydzić mojego penisa. Czy któraś kobieta tak ma? Sam z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. Byłe partnerki same czasem wręcz nalegały by tak mnie pieścić. Kilka razy próbowała się przemóc ale to wyglądało tak jakby miało jej się zaraz cofnąć :), żal było patrzeć a co dopiero czerpać z tego przyjemność. Dziewczyna jest b. ułożona, inteligenta i sympatyczna, rozumiem że nie musi być demonem seksu ale ... brzydzić się swojego meżczyny? Czy ktoś spotkał się już z takim zachowaniem kobiety, może same kobiety się wypowiedzą? Dziewczyna ma 22 lata.

Gość gość
mama 24 lata, jestem z facetem od 4 lat i nigdy ani razu nie robilam mu loda, i na razie nie zamierzam ... nie mam na to ochoty po prostu ... nie brzydze sie go ale nie chce ... to moja decyzja, nie zamierzam sie do niczego zmuszac... kiedys cos tam o tym wspominał ... moze kiedys... kto wie. daj jej czas...

Gość Facet2424
Oczywiście, że dam jej czas ale życie bez tej pieszczoty hmmm szkoda:). Może to brzmi odrobinę hedonistycznie ale przyjemność w życiu jest ważna

Gość gość
no jest ważna ale seks to przyjemność dla obojga partnerów a nie tylko dla ciebie. ważne żeby i ona odczuwała przyjemność bo inaczej to bez sensu

Gość gość
Też nie robię swojemu facetowi loda. Po prostu nie kręci mnie taki rodzaj pieszczot i nie przemogę się. Nie ma znaczenia czy jest czysty, czy jest moim facetem i tak dalej. Po prostu nie i koniec. Nie mam zamiaru się zmuszać.

Gość gość
No właśnie ja mam tak samo, też mnie to nie kręci. Zmuszanie nie ma żadnego sensu bo seks ma być przyjemnością a nie obowiązkiem.

Gość Facet2424
Wiem, ze seks ma sprawiać przyjemność obojgu partnerom, zresztą średnio jest widzieć jak Twoja własna kobieta brzydzi się Twojego penisa. Cholera, dlaczego nigdy nic nie może być proste, nie wymagam seksu analnego, wyuzdanych zabawek itd. Ja jestem bardzo otwarty w seksie, mam spory temperament ale przy mojej obecnej kobiecie hamuję się żeby przypadkiem jej nie urazić, Seks z nią sprawia mi mega przyjemność ale czegoś mi brakuje

Gość gość
chcesz to nadstawię ci mojego c***a i zobaczysz wtedy jak smakuje, jak można kogoś zmuszać do ciągnięcia druta, obrzydliwość, powinna cię jebnąć i iść w cholerę

Gość Doświadczony1235
Kobiety nie róbcie lodów swoim facetom a możecie być pewne że zaczną oni mieć takie dylematy jak autor tego tekstu. Każdy facet lubi czuć że jego kobieta lubi dawać mu przyjemność i w pełni akceptuje jego ciało. Ja olałbym już dawno laskę która się brzydzi mojego fiuta, Ty zrobisz jak będziesz uważał

Gość Facet2424
Posłuchaj sfrustrowany chłopaczku, czy ja gdzieś napisałem że ją zmuszam, nie robię tego i nie zamierzam, Czytaj ze zrozumieniem i tak w ogóle to tacy jak Ty mają małe ptaszki nie ch**e.

Gość informatyk_wlkp
za włosy ją, kilka strzałów w twarz, az padnie na kolana i niech ssie. Musi sie przełamać.

Gość gość
kup sobie cielaka on dobrze potrafi cyca ciągnąć, wyssie ci z jajami

Gość gosc12345690
co to znaczy szybki numerek poza domem?zdradzasz ja?????

Gość Facet2424
Szybki numerek z NIĄ poza domem. Nie zdradzam jej, zależy mi na tej dziewczynie.

Gość Facet2424
Oooo i wujek Ździsiek z Pipidówy Małej napisał, dziękuję Zdzisiek ale nie skorzystam z Twoim doświadczeń z dziedziny animalu

Gość gość
tez mysle, ze dziewczyna potrzebuje czasu ;) malymi kroczkami wszystko i kazda pozycja uda sie, nawet ta 69 :). Moze porozmawiaj z nia otwarcie, zapytaj dlaczego unika . Trzeba rozmawiac miedzy soba ;) a wszystko sie ulozy.

Gość gość
trudno sie nie brzydzic tego czerwonego,zylastego stwora heh.A tak na marginesie,ja mam odruch wymiotny,gdy myje zeby i mam szczoteczke w ustach,a jak lekarz bada mi gardlo,gdy mam chore,tym patyczkiem,to jade prawie do rygi.Moze tez cofa jej sie wszystko to co ma w ustach,a nie tylko Twoja fujara.

Gość Facet2424
Próbowałem z nią rozmawiać ale jej za chwilę stają łzy w oczach i ogólnie chyba mega się tej całej sytuacji wstydzi

Gość gość
szkoda bo bym ci byczka podesłał

Gość gość
To zajęcie dla dziwek

Gość gość
to znalazles odpwiedz na to...dziewczyna poprostu sie wstydzi piescic Cie oralnie...Daj jej czas...rozmawiaj...a moze pewnego dnia ;) przelamie sie

Gość Facet2424
Dlaczego uważasz to za zajęcie dla dziwek???

Gość gosc12345690
mialam podobny problem z moim, taki biedniuni z kilka lat probowal mi jakos to przedstwic, porownywal z czyms tam , a to a tamto, z czasem postawil warunek, ze on tego potrzebuje i juz, a mnie kocha i chce mi o tym powiedziec o swoich potrzebach, to nie bylo odrazu, jakies 5 lat po slubie, no i przelamalam sie, z kolezanka pogadalam ktora to robi swojemu prawie codziennie, poogladalam p****li troche, ktorych niecierpie!!!! potem z czasem zobaczylam jaka frajde mu to sprawia, i ile przez takiego lodzika zyskuje :D teraz jestesmy juz 9 lat, i jest ok, mysle ze musisz jej powiedziec o twoich potrebach, najpierw zapytaj czy twoje potrzeby sa dla niej wazne, i wtedy powymieniaj ze chcesz zeby cie przytulala, zeby mowila kocham, zeby calowala, zeby to tamto , wiesz...no i ten lodzik, tak stanowczo...

Gość gość
Naprawdę nie lubicie dziewczyny pieścić swoich partnerów? Dla mnie nie pojęte, przecież sprawianie przyjemności osobie, na której nam zależy jest bardzo podniecające, dla obu stron :)

Gość gość
dokladnie, tez jestem ciekawa, dlaczego to zajecie dla dziwek?

Gość Facet2424
Nie wstydzi się pieścić mnie dłonią i patrzeć mi w oczy, kochać się w każdym miejscu domu również.Nie wstydzi się też rozłożyć nóg abym ja jej zrobił minetkę, tylko cholera jasna akurat lód ja onieśmiela ?:)

Gość gość
ale co może być przyjemnego w lizaniu penisa?

Gość gość
oniesmiela ;) tez tak mialam..trwalo to rok, zanim przemoglam sie..tak czasem bywa...a seks w roznych miejscach to juz inna doza podniecenia..

Gość gość
Sorry, ale sprawiam mu przyjemność inaczej. Dla mnie oral jest obrzydliwy, w obie strony. Nie wyobrażam sobie, że miałby mnie tam lizać i potem mnie całować... :/ Jesteśmy ze sobą kilka lat i on wiedział od początku jaki mam stosunek do seksu oralnego. Brzydzi mnie to, na samą myśl mam odruch wymiotny i nie ma w ogóle szansy, żebym się przełamała. Pieszczę go inaczej, ale do ust nie wezmę za żadne skarby świata.

Gość gość
Ja lubię mojemu mężczyznie to robić. Często sama inicjuję ;). Miło ukochanemu dać trochę więcej przyjemności. Zresztą sama też to lubię i dla mnie nie ma w tym Nic nieprzyjemnego czy obrzydzającego. Fajnie jak człowiek którego kocham odpływa z rozkoszy ;). Zupełnie nie rozumiem Twojej dziewczyny :/