Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona28zwyczajna

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość ona28zwyczajna

czuje sie samotna dotychczasowe okazały sie fauszywe a mam potrzebe pogadania z kims codziennie

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
hej ja Basia 26 lat też jestem zwykła nie mam przyjaciół. Jestem z Wrocławia

Gość ona28zwyczajna
ja Brzeg jestem normalna fajna dziewczyna i szukam nowej kolezanki z ktora umowie sie czasem do kina czy na kawe

Gość gość
Niedawno sie z tamtad wyprowadzilam a szkoda ... Kurcze przez okres kiedy tak mieszkalam nie miałam tam żadnej koleżanki czy przyjaciółki ;(

Gość ona28zwyczajna
bez zadnych pod tekstów mam męża i ogólnie nic mi nie brakuje ale moje kolezanki z liceum zawiodły na całej lini dotych czasowi znajomi tez w sumie jak sie komus powodzi inni sie odwracaja

Gość gość
Brzeg jest niedaleko Wro ? To wam bedzie łatwiej ja z małopolski jestem.... W sb mam jechac do Wrocławia na uczelnie

Gość ona28zwyczajna
nawet nie mamy takich znajomych z ktorymi mozna na weekend gdzies skoczyc czy wyjechac taka normalnie poraszka

Gość ona28zwyczajna
niedaleko czasem do kina jezdzimy czy na zakupy wiec nie ma problemu z komunikacja jaka kolwiek czy razem na wakacje wyskoczyc czy coś

Gość gość
Szkoda kochana, ze nie mieszkam w Polsce. Tez bym chetnie na kawe z fajna kolezanka wyskoczyla. Zycze c***owodzenia.

Gość gość
Ale wiesz czego to jest wina - dzisiejszych czasów . Bo dla ludzi stały sie najważniejsze pieniądze praca i to jakimi dobrami luksusowymi sie otaczają. Niestety człowiek juz nie jest taki ważny dlatego nie ma prawdziwych trwałych znajomosci w dzisiejszych czasach :( a swoją droga np osoby po 50 roku życia nie potrafią w to uwierzyć ze takie wartości jak przyjaźń nie są ważne

Gość Basiaa8888
Brzeg? To widzisz niedaleko możesz wpaść czasem na kawe:D A czym się interesujesz? Masz dzieci? Mnie koleżanki uwazają za nudziare ponieważ nie chodze do klubów no i mam męża więc wspólny podryw odpada;) Jesli chodzi o moje zainteresowania to lubie oglądać TLC, kiedyś jedziłam konno, lubię książki Kinga, ogladac horrory, lubię bardzo góry, kocham wieś odpoczywam na wsi nienawidze juz tego miasta, chciałabym uciec czuję że się kiszę. Mam męża i córkę, jesteśmy zwykłą NUDNĄ dla moich koleżanek rodziną

Gość ona28zwyczajna
a no szkoda też żałuje

Gość gość
Dziewczyny to co w sb w 3 spotykamy sie we Wro na Kawę co wy na to ?

Gość Basiaa8888
Chyba na poważnie jestem nudziarą:(

Gość ona28zwyczajna
Basia ja podobnie jak ty mam zainteresowania nie mam jeszcze dzieci ale dla kolezanek jak ty nie jestem dostatecznie dobra na podryw bo mam obrączkę i wole z mężem za miasto na ryby jechac niz łazić bez celu po miescie i podrywac jakis facetów czasem mam wrazenia ze sie zadawłam z kim nie trzeba uwazałam je za koleznki a ona tylko obgaduja za plecami czego nie cierpie masz coś to powiedz proste

Gość gość
Akurat Basia 26 lat ja 27 i ona 28 - idealnie tylko ja nie mezatka ;(

Gość ona28zwyczajna
ja sie w sobote po południu moge spotkac w tym wrocławiu przyjade pociągiem i sie spotkamy jestem za

Gość gość
Ale co poważnie kurcze nigdy nie byłam aż tak spontaniczna hihi ;)

Gość ona28zwyczajna
ja rocznik 86 i jak najbardziej jestem chetna na spotkanie z normalnym nowymi kolezankami

Gość ona28zwyczajna
wymienmy sie na poczatek telefonami i ustalmy jakąś optymalna godzinke na 18,30 nie znam dobrze wrocławia wiec moze jakies znane miejsce

Gość facet 30 plus
A może kolega? Chociaż może lepiej nie bo znów się łóżkiem skończy:)

Gość Basiaa8888
Ja mam córeczkę ale nie jestem matką-polką dziewczyny tego nie rozumieją. Nie lubię gadać za dużo o dziecku, gdy wychodzę z kimś chcę po prostu ODPOCZĄĆ od dziecka, chcę mieć też swoje życie napiszcie więcej o sobie. Ja bardzo bym chciała łowić ryby bo tak jak juz wczesniej napisałam kocham przyrodę niestety mój mąż jest strasznym domatorem ciagle siedzi przed kompem:) A tak sobie usiąśc w ciszy wypić piwo zrelaksowac się.. chciałabym. Napiszcie coś więcej o sobie co ja bym się chcętnie spotkała wiele razy ustawiałam się w ten sposób żeby kogoś poznac grupa przyszła a ja nie stresuję się i wogóle martwie na zapas jakas taka glupia jestem NUDNA

Gość ona28zwyczajna
tak spontanicznie poprostu moze

Gość Basiaa8888
jesli o mnie chodzi to preferuje damskie grono;)

Gość ona28zwyczajna
rozumiem cie chociaz nie mam dzieci ale fajnie by było tak sie zrelaxowac ja rowiez potrzebuje dystansu nabrac do codzienności i pogadac o naszych babskich sprawach lubie sobie z mężem gdzieś wyskoczyc na łono natury pod namiot czy na domki mamy kilka ulubionych miejscy oboje nie palimy papierosów okazjonalnie pijam piwo lub coś mocniejszego umiem sie wyluzowac ale jak ktoś mi zajdzie za skóre nie mam litości nie wybaczam łatwo ogólnie mam miłą nature kocham dzieci i zwierzęta i wycieczki rowerowe jak i basen we wrocławiu strefa saun jest poprostu boska kocham kino horrory i cafe late

Gość ona28zwyczajna
jestem Ela

Gość facet 30 plus
"nie mam litości nie wybaczam łatwo" i to jest twój problem, dlatego brak Ci znajomych

Gość ona28zwyczajna
no sory jak mnie obgaduja mam im przytakiwac niedoczekanie widac nie bylismy przyjaciólmi lecz znajomymi trudno żyje sie dalej nie znasz mnie wiec nie wiesz jaka serdeczna osoba jestem i ile w przyjazni daje od siebie widac za duzo bo dostaje za to po tyłku

Gość gość
A ja jestem Anka i co prawda nie mieszkam we Wro ale w głębi serca kocham to miasto no mam z nim związanych ogrom miłych wspomnień ;) aż mi sie łezka zakrecila. Ja kończę studia nie mam jeszcze rodziny teraz mozna powiedzieć ze jestem nudziara bo szukam pracy i prawie całymi dniami siedze w domu.... Lubię przyrodę ciszę spokój ale nie mogła bym na stałe zamieszkać zdała od dużego miasta. Uwielbiam motocykle i wszystko co z nimi związane. Kosmetyka to cos w czym chce sie rozwijać i co sprawia mi ogromna radość - chociaż przez ostatnie 1,5 roku unikalam działań w tym temacie... Ogólnie nie jestem jakaś całkiem beznadziejna ;) mam nadzieje