Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona28zwyczajna

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość ona28zwyczajna
nie jesteś pisz dalej coś o sobie bo nadal nasze spotkanie było by aktuallne im wieksze grono tym lepiej uważam

Gość Basiaa8888
Przepraszam Ela. Nie bierz tego do siebie, nie chodzi o ciebie ani o nic co napisałaś. To dla mnie po prosu zbyt duży krok. Jestem nieśmiała i drętwa. Na pewno byłoby beznadziejnie z mojego powodu:( Zbyt długo nie bawiłam się, chyba juz nie potrafię. Buźki trzymaj się :*

Gość Basiaa8888
Przepraszam Ela, nie bierz tego do siebie, tu nie chodzi o ciebie a ni o nic co napisałaś. Po prostu chyba to dla mnie zbyt wiele... Na pewno byłoby drętwo a spotkanie byłoby nieudane z mojego powodu. Chyba już nie potrafię się dobrze bawić,

Gość ona28zwyczajna
E tam gadasz poopowiadała byś o sobie o swoich spostrzerzeniach ale jak nie chcesz to moze telefonicznie na poczatek bysmy sie usłyszały nic na siłe czy wolisz tu neutralnt temat i tu sie bedziemy spotykały

Gość ona28zwyczajna
nie bedzie zle tylko musisz uwierzyc w siebie i swoje poczucie humoru

Gość 27latka przyjacielska
to moze na razie tak neutralnie tutaj a za jakiś czas przeniesiemy się na maile potem na tel i w końcu na kawę . co wy na to dziewczyny i basia nie wyłamuj sie.

Gość ona28zwyczajna
jestem za bo moze to faktycznie za szubko i nam sie basia wyłamuje niepotrzebnie

Gość Basia8888
nie mam poczucia humoru tzn często łapie mnie głupawa ale raczej śmieję się z czyichś żartów;p A sama się wydurniam jak idiotka ale po %%, a to było tak daawno będę tu czasem zaglądać dodam sobie stronę do zakładek:) Ogólnei mam niskie poczucie wlasnej wartosci.. przez to wszystko:/ Wolalabym zeby bylo wiecej osob z kafe, choc pewnie i tak siedzialabym w kącie, to chociaz nie zepsulabym spotkania

Gość Basia8888
Ale cieszę się że rozumiecie mnie:) Nie wyłamię się;)

Gość ona28zwyczajna
e tam gadasz nie moze byc tak zle tylko trzeba sie odwazyc na spontan ale ok pomalutku bedziemy tu w miare mozliwości odbudowywac poczucie wartości i podnosic kfalifikacje w społeczeństwie ja należe bardziej tez do osob wstydliwych ale ide na żywioł z motyką raz sie żyje wazne zebys wiedziała czego chcesz okresliłaś sie w paru zadania i to sie bardzo liczy Brawo na początek to juz coś bede tu codziennie wieczorkiem wiec wymienimy kilka postów z dnia codziennego pomalutku tylko nam do konta zadna z was niech nie ucieka

Gość ona28zwyczajna
na dzisiaj ja już zmykam do spania bede jutro dobranoc kobitki pozdrawiam p.s przeczytam ewentualnie wasze wypowiedzi jutro pa

Gość gość
Kurcze zaczęłam ten temat i strasznie się cieszę, że ktoś tu nawiązał nowe znajomości... szkoda tylko, że nikt z Bolesławca ani okolic się nie odezwał :( Pozdrawiam dziewczyny i oby tak dalej :) Powodzenia

Gość gość
Kurcze zaczęłam ten temat i strasznie się cieszę, że ktoś tu nawiązał nowe znajomości... szkoda tylko, że nikt z Bolesławca ani okolic się nie odezwał :( Pozdrawiam dziewczyny i oby tak dalej :) Powodzenia

Gość lala32
oj szkoda ze nie jesteście z opoczna:(

Gość 27latka przyjacielska
dziewczyny dostałam prace Ela jestem w szoku w końcu coś sie udało :) Pozdrawiam i zaglądajcie z Basią czasami na ten topik.... Poważnie miło będzie czasami pogadac a moze z czasem sie spotkać...

Gość spineczka86
Hej dziewczyny jak minął wam dzień to ja Ela tylko teraz będe pod tym nickiem

Gość spineczka86
cieszę sie nie zmiernie z twojej nowej pracy napisz coś wiecej gdzie i na jakich zasadach długo czekałaś

Gość loveboat
Też jestem z Wrocławia i nie mam tu praktycznie znajomych/przyjaciółek :) chetnie sie przyłacze jesli mogę? :)

Gość samotnaprzyjaciólka
hj dziewczyny:) fajny topik :) a jest tu moze jakas dziewczyna z okolic Gdynii? :)

Gość spineczka86
zapraszamy serdecznie nie mamy zadnych wymagan czy warunków tak spontanicznie pogadajmy

Gość gość
hejka to o czym po plotkujemy

Gość spineczka86
może o wymarzonych wakacjach pogadamy

Gość gość
moje wakacje wymarzone to chyba wyjazd z chłopakiem gdzieś nad morze

Gość spineczka86
były czy o tym marzysz długo razem jesteście czy byliście

Gość gość
jestem sama jak palec wiec narazie moge sobie po marzyć o wyjeździe z chlopakiem

Gość spineczka86
a ile masz lat pomału dzisiaj sie swiat nie kończy ja 3 lata czekałam na takie wakacje

Gość Ewela23ONy
Bardzo ciekawy temat jak wiele z nas marzy o prawdziwej przyjaciółce w dzisiejszych czasach takiej bezwarunkowej przyjażni zazdroszcze jak któraś taka ma

Gość asia1984a
super dziewczyny, ja mieszkałam we wrocławiu 7 lat, a teraz w bielsku-białej i też szukam koleżanki tutaj

Gość gość
szukamy widze razem bo ciezko sie zaprzyjaznic na dłużej

Gość asia1984a
a jestes z bielska?