Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakupy na alegro przez pelnomocnictwo

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Nie wiem czy ktos z Was miał kiedyś taka sytuacje. Znalazłam na allegro ogłoszenie na temat kupna auta. Ogólnie bardzo korzystna oderta. Cena auta jest swukronie niższa niż rynkowa. Wzięłam maila i napisałam do właściciela, który okazał się Włochem i pracował tymczasowo w Polsce, a teraz wrócił do Włoch i polskie auto nie jest mu potrzebne, a przerejestrowanie na włoskie jest wg niego nieopłacalne. Pisał, że zależy mu na szybkim sprzedaniu auta. i Tu zaczyna się problem, ponieważ on twierdzi, że poprosił allegro o pomoc w sprzedaży i że właśnie allegro sie tym zajmie(program ochrony kupujących ) dostałam maila od allegro, że transakcja jest w toku i trwa sprawdzanie danych. Czekam na kolejnegoo maila od allegro ze szczegółami jak ma przebiegac transakcja. Wcześniej ten gościu on napisał mi maila jak może w skrócie przebiegac ta tranmsakcja: wpłacamy do allegro kase za auto w ciągu kilku dni przywoza auto mamy 2 dni na sprawdzanie i jesli nam sie nie bd podobało to oddaja kase. Co o tym sadzicie? Miał ktoś z Was taką sytuację?

Gość gość
w zadnym wypadku nie wpalcaj ani zlotowki no chyba ze chcesz komus zrobic prezent