Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz janusz janusz

Postawiłem na żonie i dzieciach krzyżyk

Polecane posty

Żona okazało się że ma od pewnego czasu kochanka, wydaje na niego moje zarobione pieniądze w dodatku przychodzi pijana do domu i od 3 lat nie miałem przy niej dobrego seksu. Syn okazał się gejem. Córka zaszła w ciąże ze zwykłym śmieciem, teraz siedzi z matką i razem piją. Postawiłem na nich wszystkich krzyżyk oraz postanowiłem odebrać córce prawa rodzicielskie. Sam wychowam swojego wnuka, wychowam go na prawdziwego faceta a nie na pedała.

Gość gość
córka niech nie pije żadnego alkoholu w ciąży, bo zaszkodzi dziecku!!!

Gość gość
i słusznie

Gość gość
postaraj się do nich "po dobroci"podchodzić, bo agresja rodzi agresję i nic nie wskórasz, módl się, wiara czyni cuda❤️

Córka już w ciąży nie jest, ma 5 letniego syna który patrzy na pijącą matkę i babcie.

Gość gość
Rozumiem olać żonę ale dziecko ???!!! Ja sobie tego nie wyobrażam! Co tam wnuk, ty się o córkę martw i syna! Ja kiedyś jako dziecko myślałam że moja kotka chce mnie zabić (serio tak się zachowywała) i przez myśl mi nie przeszło ją za to winić! istota która uważa cię za rodzica (nieważne czy to dziecko, zwierze czy kosmita) ma prawo domagać się bezwzględnej miłości! Ma prawo zjeść cię żywcem jeśli zechce za sam fakt że ośmielasz się nazywać ojcem! żone zostaw, dzieci broń chociażby za cenę zycia

Dzieci które nie spełniają moich oczekiwań? Mam tego dość syn gej, córka jak ostatni lump się zachowuje. Ja dawałem im szanse ale nie skorzystali. Chciałem żeby oboje poszli się leczyć. A wnuka będę mógł przynajmniej wychować na swoje podobieństwo.

Gość gość
jaja sobie robisz? dziecko się kocha bezwarunkowo chociażby było gejem, k***ą albo co gorsz politykiem!

Gość gość
OK. weźmiesz wychowasz wnuka a gdy on nie spełni twoich oczekiwań?

Gość gość
ja bym sobie nie wybaczyła takich słów o własnych dzieciach. Synek jest nieznośny córka jeszcze gorsza ale nie narzekam... Dałabym się za nich pokroić a ty co skreślasz ich za takie pierdoły?

Gość gość
Córka pije min dlatego że ojciec nie umiał jej właściwie wychować... Co robiłeś przez całe życie swoich dzieci? Gdzie byłeś? Alkoholikiem nie staje się z dnia na dzien. Gdybyś się nią interesował to zauważyłbyś niepokojące symptomy i mógl zareagować.Gdzie byłeś jak to się zaczęło? Skoro nie potrafileś zająć się własnymi dziećmi to uważasz że będziesz wlaściwym opiekunem dla wnuka?

Gość gość
Słusznie postępujesz!!!! Kobieta która nie daje facetowi seksu to nie kobieta, Co do wnuka to ucz go od najmłodszych lat że ciało kobiety należy głównie do męża.

Gość gość
Przeciez to prowokacja, durny temat

Gość gość
BYLO!!