Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny stan

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nie wiem co się ze mną dzieje, ale co jakiś czas wpadam w taki dziwny stan. Ciężko mi to opisać, czuje się jakby wszystko szybko się działo, chociaż wszystkie czynności robię z taką samą prędkością. Czuje się jakbym to robił szybciej, przepraszam za słownictwo ale jednym słowem wszystko zapie*dala. Utrzymuje się to od 3 do 5 minut. Jakbym się czegoś naćpał, nie wiem ale to nie jest normalne. Mam tak od dłuższego czasu, a pojawia się to co pare dni. Wiem że dużo nie opisałem, ale może ktoś z Was wie co to?

Nie mam pojęcia co to ale ja mam tak z muzyką. Czasem ta sama piosenka potrafi brzmieć dla mnie normalnie a czasem zwalnia bądź przyśpiesza i to znacznie. Strasznie mnie to irytuje ale obserwując to zjawisko doszedłem do wniosku, że to najpewniej wynik tego, że kiedy jakaś piosenka chodzi mi po głowie to "odtwarzam" ją sobie w myślach wolniej niż brzmi ona rzeczywistości i taką zapamiętuję. W momencie kiedy włączam tą samą piosenkę na słuchawkach mój mózg nuci ją sobie gdzieś z tyłu głowy i jakby sam nie był w stanie pojąć dlaczego ta piosenka w słuchawkach ma inne tempo niż on sobie wymyślił i wtedy z tej niewiedzy staje w poprzek. Nie wiem czy Twój problem jest analogiczny do tego co opisałem. Możliwe, że nie. Z resztą moje wyjaśnienie tego zjawiska może być błędne, nie jestem go pewny nawet w 50% no i Twój przypadek jest znacznie dziwniejszy. Radzę się zapytać lekarza, tak na wszelki wypadek oraz napisać na jakimś forum, które jest bardziej wyspecjalizowane w kwestiach medycznych, neurologicznych czy sam nie wiem w jakich. Możliwe, że to nic wyjątkowego ani groźnego ale lepiej sprawdzić :) Może to też być kwestia jakiś używek lub leków. Zastanów się czy nie bierzesz czegoś co mogłoby wywołać takie skutki.

Gość gość
Używek żadnych nie zażywam, raz na jakiś czas zapale blanta, przyjmuje magnez codziennie od miesiąca więc o raczej można wykluczyć. Jak tak sobie przypomne, to kiedyś upadłem podczas jazdy na desce z dużej wysokości na głowę i zemdlałem. Byłem w szpitalu ale neurologicznie wszystko było ok.

Gość gość
Poczytaj o derealizacji i depersonalizacji może to właśnie masz..

Gość gość
I poczytaj też o możliwej przyczynie tego.Poczytaj o chemtrail.

Gość gość
nic z wymienionych wyżej nie pasuje