Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Miesiaczka stosunek przerywany wczesnie objawy ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę, ponieważ mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Czy możliwe jest zajście w ciążę podczas miesiączki, w dodatku gdy stosunki były przerywane? Muszę dodać, że moje cykle były regularne, ok 27,28 dni. Nabrałam podejrzeń, ponieważ niepokoją mnie objawy, które zaobserwowałam u siebie w ciągu ostatnich kilku dni. Najbardziej dokuczliwy jest okropny ból piersi od strony zewnętrznej. Zauważyłam na nich nawet małe, nowe rozstępy. Do tego dochodzi łamanie w krzyżu, zwiększone łaknienie, senność oraz wahania nastroju. Stosunek odbył się ok 3 tyg temu, tak więc w "w domniemanej ciąży" mogę być ok 2 tyg. Czy to możliwe, żeby w tak krótkim czasie dostrzec już jakieś zmiany w organiźmie? One są podobne jak na zbliżającą się miesiączkę, tylko, że do niej zostało mi jeszcze ok. 10 dni. Wcześniej takie objawy zwykle łapały mnie 2, 3 dni przed nią. Chodzi za mną jeszcze takie cholerne przeczucie, którego nie potrafię wytłumaczyć. Po prostu kobieca intuicja podpowiada mi, że to jednak "to". Nigdy w życiu tego nie czułam, nawet w bardziej ryzykownych sytuacjach. Proszę o pomoc oraz obiektywne opinie. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować