Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany2014

W Polsce jest coraz gorzej ten kraj nie upada a już dawno upadł

Polecane posty

Gość załamany2014

Nie wiem o co chodzi pracuję zawodowo od 10 lat, najpierw w prasie teraz jako inżynier projektant (bardzo odpowiedzialne stanowisko). Moje zarobki to około 2000 na rękę a mam 30 lat porażka nie? w moim mieście pracy nie ma, każdy normalny człowiek co pracuje ma albo gorzej niż ja albo podobnie, nie znam nikogo zadowolonego ze swojej pracy!. U mnie jest coraz gorzej rosną wymagania do tego co robię a kasa nie rośnie dosłownie z roku na rok coraz gorzej, firma też kokosów nie zarabia bo rynek jest ciężki, a klienci często robią wszystko żeby nie zapłacić/przesunąć termin płatności, nie dziwię się szefowi że jest taki a nie inny jak każdy patrzy go oszukać!, wykorzystać! widzę po nim że go męczy ta praca... ale nie ma wyjścia, a wymagania wobec mnie podnosi bo nie zatrudni ludzi dodatkowych bo nie ma na to pieniędzy, nie wiem co dalej będzie ale mam dość tego kraju, wiem że nawet jak pójdę gdzie indziej będzie to samo, co za chore państwo!

Gość gość
Zielona wyspa.Co chcieliście to macie.Wiem że takiej odpowiedzi nie oczekiwałeś i to głupie.Do tego doprowadziła polityka rządzących.przemysł zlikwidowany ,albo rozkradziony i czego się spodziewałeś.Ech,szkoda słów!

Gość mitteleuropa
demokracja jest temu winna, więc ci co chodzą na wybory i głosują na tych utopijnych faszystów-socjalistów sami są pewnie sierotami po gierku i myślą ,że bogactwo narodów bierze się jak manna z nieba albo predzej od dobrego niemca , to znaczy unii, bo unia posypie eurasami i u nas juz eldorado bedzie jak w tv codziennie ciemnej masie wtłaczają głupota głupotą pogania, a pomysły tych administratorów z ramienia berlina z wiejskiej coraz głupsze i skończy się w jeden już zresztą na tym terytorium przerabiany przez 123 lata sposób

Gość gość
Dziwne bo w mojej okolicy jest wiele takich bogatych s*******now kiedyś normalna okolica a dzisiaj nasprowadzalo się pełno ch*jow

Gość załamany2014
U mnie też się zdarzają ludzie bogaci... ale większość to biedota, a Ci bogaci to nie wiem skąd kasę mają...

Gość gość
To prawda! aby zmienić sytuacje w kraju jest tylko jedno rozwiązanie, ale narod nic nie zrobi...bo jednym jest dobrze, mają dużo pieniędzy a inni są głupi i obojętni na los kraju, inni jeszcze wierzą w to ,że obecna włądza jest najlepsza, a jak pomyslec o NWO to żadna wladza nie będzie dobra