Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY CO JEST Z WAMI

Polecane posty

Gość gość
pracujesz, uczysz sie? kobiety nie lubia nierobow. Znalam jednego, ktory nie byl zly z charakteru. Niby chcial pracowac, ale zawsze twiedzil, ze pacodawcy go wykorzystuja i np. po jednym dniu pracy rezygnowal. To za dobrze nie wyglada. Jesli jestes ambiny masz wieksze szanse. Jak wyglada sytacja finansowa u ciebie? Nie musisz byc milionerem, ale niestety kobiety wola bogatszych:( Gdzie mieszkasz?

Gość Autor ma racje
Ja mam dobrą pracę, samochód, jestem wysoki, ubieram się dobrze (w końcu kobieta-koleżanka mi dobierała styl), mam wszystkie zęby :p w dodatku czyste, paznokcie obcięte, zawsze ogolony, włosy przystrzyżone raz w miesiącu i... żadna nawet przeciętna mnie nie chciała! ze względu na twarz więc nie wiem jak pomóc autorowi bo sam mam ten sam problem...

Gość gość
pracuje na stałe oraz studiuje zaocznie kokosów nie mam ale na wszystko wystarczy spokojnie aczkolwiek rozglądam się za jakimś własnym mieszkaniem -wynajem mieszkam powiedzmy na nie dalekich obrzeżach miasta do centrum mam 5km także chyba nie jest żle .Nierobem nie jestem haha :D lubie dobrą zabawę ale bez przesady alkoholikiem nie jestem jestem powiedzmy tak jakby ułożony emocjonalnie .

Gość gość
to nie wiem dlaczego. Moze sprawiacie wrazenie, ze szukacie dziewczyny na jedna noc.

Gość gość
no i moze z tą twarza troche przesadziłem kwestia gustu w skali od 1-10 oceniłbym się obiektywnie na 4/5

Gość gość
a po czym to mozna poznać ? bo ja nie wiem haha napisałem ci ze dla mnie ważne są uczucia i nigdy pierwszy nie zaproponował bym dziewczynie zbliżenia

Gość gość
może to dlatego nie wiem ?

Gość gość
sprawiasz wrazenie, ze chcesz z kim szybko isc do lozka jesli nalegasz na czeste spotkania, prubojesz poalowac/przytulic/zlapac za reke na pierwszej randce. Znam jeszce jeden trik, ktory o tym swiadczy: zapraszasz do siebie i gotujesz z wybranka. Robi sie romantyczna atmosfera i zaczynasz sie do niej dobierac:)

Gość gość
obra teraz praca niestety :( gdyby jednak ktoś miał jakieś rady -chętnie poczyytam może coś pomoże w kazdym badz razie dziekuje za poswiecony mi czas bede wieczorkiem :)

Gość gość
to co napisałaś nie jest w mini stylu i nigdy czegoś takiego nie zrobiłem raczej czekam na jakiś ruch ze strony dziewczyny nie jestem chamem

Gość gość
a tak wgl to czy jestes ładną dziewczyną i skąd jesteś? przepraszam z ate pytanie ale posiadam konto na sympatji i tam jest moje zdjecie tak wiec chciałbym pozostac dla znanych mi osob anonimowy więc dla tego się pytam bo mógłbym wrzucić linka i sama byś oceniała co jest ze mną nie tak ? tylko wysłałbym to tylko tobie . może taka opinia bedzie asertywna ?

Gość gość
uwazam, ze jestem przecietna:) Mieszkam w DE. Chetnie bym cie poznala. Mozesz mi przyslac jakis link z twoim zdjeciem, mnie tez mozesz ocenic np. na facebooku:) Mozna tu jakos na priv pisac?

Gość gość
to w takim razie podaj mi meila to ci wysle link tylko mam nadzieje ze tego nie wykorzystasz aby zrobić mi przykrość -bo już mi takie rzeczy się zdarzały :(

Gość gość
chyba nie można z tego co mi wiadomo

Gość gość
OK TO W TAKIM RAZIE ZAUFAM TOBIE ZARAZ WYŚLE :)

Gość gość
kobiety wolą być poniżane niż kochane wtedy czują, że mają u boku mężczyznę

Gość gość
ok wysłane

Gość gość
i co sądzisz tylko obiektywnie wole najgorszą prawde niz kłamstwo niestety aktualnie nie mam karty ze zdjęciami tak wiec zostały mi tylko te jedno w miare wyrażne

Gość gość
jesli to twoje prawdziwe zdjecie to jestes bardzo fajny z wygladu:)

Gość gość
ty to piszesz poważnie ? czy tylko nie chcesz być nie miła ?

Gość gość
wyslalam ci maila