Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY CO JEST Z WAMI

Polecane posty

Gość Autor ma racje
Piszą bzdury żeby pocieszyć a by jedna z drugą zobaczyła brzydalka to by sobie pomyślała: boże ale oblech... kobiety piszą jedno, myślą drugie, robią trzecie i takie już jesteście...

Gość gość
a slyszeliscie o feromonach taki zapach ludzki ale albo przyciaga albo odrzuca? TO COS to nie jest uroda.. to budowa ciala sylwetka sposob bycia.. a czym jest uroda zbiorem pewnych cech wygladu? Cos co dla jednego jest ladne dla innego bedzie brzydkie

Gość gość
tak tylko ze one nawet nie potrafia pocieszyc ani przynajmniej zrozumiec troche i to jest najbardziej bolesne ale co tam to tylko baba moze mie c chumory a facet ma byc twardy i zeby mu robili przykrości z kazdej strony i wgl słowa ma nie powiedziec nawet o tym nie pomyśleć haha żal. teraz wychodzi jakie dziewczyny są puste takie niby wrazliwe stworzenia haha

Gość gość
masz tyle kolezanek to czemu ich nie zapytasz co jest z toba nie tak jesli dobrze sie znacie to ci odpowiedza raczej za prawde bys sie nie gniewal

Gość gość
Dziewczyny wrazliwe ahahah a kto ci tak naklamal okrutnie? W dzisiejszych czasach dziewczyny sa wredne ale nie wrazliwe

Gość gość
pytałem co jest nie tak myślisz z nie ? po prostu jestem polączeniem wrażliwego i czułego faceta w środku z twardym na zewn atrz i to wiekszośc odstrasz bo nawet nie potrafią uwierzyć ze mógł się taki facet trafić i uważają ze to ściem żal.

Gość gość
a moze na silownie sie zapisz dziewczyny lubia pakerow

Gość gość
uprawiam sport -fitness mam sylwetke atletyczna ale bez przesady dbam o siebie zawsze dobrze ubrany ( na czasie) tak wiec nie trafione :)

Gość gość
ale nie jestyem jakims pakerem o nie nie

Gość Autor ma racje
"gość masz tyle kolezanek to czemu ich nie zapytasz co jest z toba nie tak jesli dobrze sie znacie to ci odpowiedza raczej za prawde bys sie nie gniewal" jeżeli o mnie chodzi to jedna pomagała mi się dobrze ubierać :) ale to nie wiele da jak ma się inne "genetyczne" braki, tak "to coś" to zbiór cech wizualnych a na to wpływa najbardziej uroda :), pewne cechy są brzydkie dla każdej i tu nie ma się co oszukiwać

Gość gość
to ja naprawde nie wiem w czym masz problem poddaje sie

Gość gość
jestem polączeniem wrażliwego i czułego opiekuńczego romantycznego itd faceta w środku z męskim ale brzydkim obrazem zewnętrznym(twarz) i to wiekszośc odstrasz bo nawet nie potrafią uwierzyć ze mógł się taki facet trafić i uważają ze to ściema !!!! teraz chyba już jasno napisałem i nawet nie dostaje jakiejkolwiek szansy aby to pokazać

Gość Autor ma racje
No widzisz a ja wiem i to doskonale :) na nie atrakcyjność może wypadać wiele cech ale w przypadku facetów najczęściej jest to twarz i to obstawiam, bo kobiety głównie na to zwracają uwagę, nawet nadwaga u faceta przejdzie :)

Gość gość
to co ja mam zrobi c ?

Gość gość
kazdy powinien być obdażony przez chwile uczuciem a ja ? ktokolwiek chcociaż wiesz jak ja się czuje nikomu tego nie życze :(

Gość gość
dlatego, że do związku czy też romansu potrzebna jest atrakcyjność fizyczna. po co mam poznawać faceta, którym nie jestem zainteresowana? strata jego i mojego czasu. i nie gadaj bzdur o przyjaźni i tylko "znajomości", bo przyjaciół mam również nieatrakcyjnych fiz. dla mnie[co nie znaczy, że koniecznie brzydkich], bo jest mi obojętna ich atrakcyjność. ale facet, który całą noc mi się wgapia w cycki i po odrzuceniu zalotów proponuje tylko przyjaźń nie szuka przyjaciółki- bez jaj!

Gość gość
to samo dziala w druga strone. Ja znacznie wyladnialam. Od pewnego czasu jak wrzuce jakies zdjecia na facebooka to dostaje wiadomosci z propozycja spotkan od facetow z ktorymi studiowalam. Kiedys chodilismy ze soba na zajecia, widzielismy sie codziennie i zaden z nich nie wpadl na pomysl randki ze mna. Teraz dziwnym trafem chetnie sie spotkaja. Chodzi im o moj charakter? Widza tylko moja fizycznosc, nic poza tym.

Gość gość
to moze trafiłaś na kogoś takiego ja taki nie jestem pisałem wceśniej czytać ze zrozumieniem wgl to ide na szluge bo się wkur***

Gość gość
co jestes brzydki czy zaniedbany? Faceci bez zebow, z odorem z ust jakby im juz kilka lat temu cos tam zdechlo, smierdzacy potem, z nadprogramowymi kilogramami, z lupiezem sypiacym sie na ramiona, brudnymi paznokciami i zupelnie niedopasowanymi ubraniami po prostu odstraszaja. Kiedys zagadywal mnie chlopak bez przednich zebow. Raczej sympatyczny, ale ja na dentyste wydaje krocie i dbam o swoj usmiech. Nie rozumiem jak mozna zeby do takiego stanu doprowadzic.

Gość Autor ma racje
gość to samo dziala w druga strone. Ja znacznie wyladnialam. Od pewnego czasu jak wrzuce jakies zdjecia na facebooka to dostaje wiadomosci z propozycja spotkan od facetow z ktorymi studiowalam. Kiedys chodilismy ze soba na zajecia, widzielismy sie codziennie i zaden z nich nie wpadl na pomysl randki ze mna. Teraz dziwnym trafem chetnie sie spotkaja. Chodzi im o moj charakter? Widza tylko moja fizycznosc, nic poza tym. Bo uroda w związku to najważniejszy początkowy budulec, to dzięki niej czuje się pociąg do drugiej osoby, to dzięki niej nie chcemy się od tej osoby odkleić i się zauraczamy (nie mylić tego z miłością), bez pożądania nie zajedzie się nigdzie.

Gość gość
to pytam się co mam zrobić ? jestem facetem bardzo zadbanym :) już nawet nie mam siły próbować bo to wiąże się z kolejnymi rozczarowaniami - przecież każdy człowiek powinien otrzymać choć odrobinę uczucia bo bezt tego to tak jak by był trupem-i jak sie tak czuje wiesz jak mi przykro jak widze na ulicy czy gdziekolwiek szczesliwe pary itp. żal nawet sobie z tego nie zdajecie sprawy a tak bardzo się staram ...

Gość gość
a mam poprostu nieatrakcyjną twarz i tyle i to mnie przekreśla niestety

Gość gość
napiszcie jak byście się czuli gdyby usilnych waszych starań nikt na was nie zwracał uwagi i nikt was nie chciał wiem zeto was h**j obchodzi ale spróbujcie . wiecie jaka to jest przykrośc

Gość gość
Autor ma racje Też jestem nie atrakcyjny fizycznie i nawet jak jakieś znajomości się zaczynały fajnie to maks 4 spotkania i już im przechodziła ochota spotkań ze mną bądź po prostu nie odbierały telefonów i nie odpisywały... No to chyba skoro byly 4 spotkania to nie brak urody zawinil... po prostu charakter jej nie pasowal.

Gość gość
no więc macie jakieś rady ?

Gość gość
a co z ubraniami? masz jakies fajne. Np. modne jeansy, do tego fajna koszula, moze okulary-kujonki. Moj chlopak nie jest raczej przystojniakiem. Stracil prawie wszystkie wlosy, ale jest fajnie ubrany i do tego jego okulary sprawiaja, ze wyglada strasznie iteligentnie:) No i charakter ma z******ty:)

Gość gość
mam własny styl na czasie młodziezowy ale elegancki spodnie rurki ale zwezane tylko od kolan w dół jakies fajne buciki sewterek fajny ale nie gejowski ewentualnie bluza fajna wszystko raczej dopasowane no i kurteczka szalik/chusta itp. taki styl lubie najbardziej kolorystycznie stonowany ale lubie szaleństwa :) takze chyba nie jest żle

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=sweter+cropp+bordo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cSTVUujCNYbTswbAqYCADg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=948#q=sweter+house+w9796&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=ls2NTbN_MU2YsM%253A%3BCsZoVIHkoC5CWM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sklep.house.pl%252Fimages%252Fproduct%252Fswetry%252Fsweter-meski_W9796-83X-01.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sklep.house.pl%252Fpl%252Fopen%252Fcatalog%252Fon%252Fproduct%252Fid%252F41770%3B750%3B750 TAKI JAK PIERWSZE ZDJĘCIE UWIELBIAM GO

Gość gość
ubierasz sie jak moj chlopak:) nie wiem co ci doradzic, moze zachowujesz sie jak desperat. Dziewczyny chca byc ta jedyna, a nie obojetnie jaka, zeby tylko byc.

Gość gość
NIE zachowuje sie jad desperat co to to nie dla mnie liczy sie tylko uczucie nie zalezy mi aby zaliczyc i nastepna taki jestem i chyba przez to wyjątkowy i przeklęty :) chciałbym być wsaprciem dla osoby która będzie ze mną ,oraz pokazywać kazdego dnia jak te osobę kocham ale cóż.... a nie jestem natrętny raczej bardzo inteligętny ale nie mądrala wiem wiem ze cięzko w to uwierzyć przyzwyczaiłem się do tego ... i sorki za błędy