Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

są zboczeni, jak myslicie? Ostatnio starszy facet o mało nie okręcił sobie mojej koleżanki w okół palca. Ona mysli, ze to miłość z jego strony ja uważam, że jest naiwna. Nie wiem jak jej pomóc, bo dziewczyna się zadręcza.

Gość starzyk
To starzy wg Ciebie nie maja prawa do uczuc ?

Gość gość
Mają, ale ten facet ma żonę, syna i wnuka. To gdzie zakochał by się w takiej młódce.

Gość starzyk
To co innego. Widocznie zona juz nie moze albo nie chce a facet potrzeby ma. Po co chodzic do boorrdelu i tracic kase jak mozna to dostac na piekne oczka.

Gość gość
No właśnie. Podejrzewam, że żona mu się znudziła i facet szuka jakiejś naiwnej i poszedł by w tango z kazdą. Szkoda mi tylko jej, bo mysli, ze zywił do niej jakieś uczucie. Zastanawia mnie tylko jedno, czy Ona mu się podobała, czy wyczuł jej naiwność?

Gość gość
stare pryki sa wyprane z uczuc odczuwaja tylko poped

Gość gość
No właśnie. Na mącił tylko dziewczynie w głowie i tyle. Ja wiem, ze Ona nie weszła w ten układ przez rozum, ale wiem, ze cierpi. Szkoda mi jej, bo fajna z niej laska:-)

Gość gość
Zastanawia mnie też to czemu wybrał akurat ją? jak myślicie? Ona zadręcza się tym ,że potraktował ją jak idiotkę.

Gość gość
kogo to obchodzi jakas dziewucha niech sama napisze tobie chyba zal czegos

Gość gość
Jej mi jest niesamowicie żal, bo to moja najlepsza koleżanka i nie mogę słuchać o nim

Gość starzyk
Sam sie dziwie. Jak on to zrobil. Ja jakos z moimi siostrzenicami czy bratanicami nie moge nawiazac kontaktu, widze ze maja mnie za jakiegos starego trypla ktory nie ma pojecia o ich " problemach" i tylko z respektu ze jestem wujkiem sa dla mnie mile.

Gość gość
Podejrzewam, ze Ona nie wiedziała do końca co się święci. A facet był zawsze dla niej miły i pomagał jej. Sama to widziałam. Innym potrafił życie "umilić"