Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce jest tak mało ładnch dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Od czego to zależy?

Gość gość
Dziewczyn pokroju Bar Rafaelli , Barbara Palvin próżno szukać przeciętna Polka wygląda niestety jak Małgorzata Kożuchowska czy Agnieszka Wlodarczyk .. Nie ma na czym oka zawiesić

Gość prawictwo pospolite128
życie jest brutalne . Ale to normalne , że 90 % spolczecnosci ( nie tylko polskiej ) stanowią ludzie przeciętni .. Ladnych jest ułamki procenta.

jakby nie byli większością nie mówiłoby się o nim przeciętni, sprawdź sobie co to słowo znaczy ;)

Dlaczego?Tylko dlatego, że masz taki gust, a nie inny (nie piszę, że to źle) Gdyby podobały Ci się w/w przez Ciebie, to znów miałbyś problem, którą wybrać

Gość fdfds
włodarczyk jest ok . Ale korzuchowska to niestety paszte...

Gość gość
dlatego,że polscy męzczyzni są tak brzydcy i przekazują kiepskie geny :)

Gość gość
No jak nie ma? Całe kafe to ślicznotki :D A no nie ma, większość jest przeciętna i chyba nie ma hajsu na wizerunek

Gość gość
Zalezy skąd jesteś, u mnie (lubelskie) studiuje tu, jest mega dużo ślicznych dzieczyn. Ale nie jakis plastików, tylko takich naturalnych. Az sam się zdziwiłem. Naprawdę jest w czym wybierać. Co jedna to ładniejsza!

Gość gość
brawo dla gościa z 13:43

Gość gość
a przeciętny Polak (co drugi) wygląda jak Maciej Gołębiowski, Henryk Gołębiewski, Jacek Braciak, Borys Szyc :)

czy wy wiecie co znaczy słowo "przeciętny"?! Jakby wszystkie wyglądały jak modelki to wygląd modelki byłby przeciętny. Co za ludzie...

Gość gość
vPepsianka Dlaczego? Tylko dlatego, że masz taki gust, a nie inny (nie piszę, że to źle) Gdyby podobały Ci się w/w przez Ciebie, to znów miałbyś problem, którą wybrać taa i myślisz,ze takie ślicznotki by leciały na tych brzydkich z braku laku? wyjezdzalyby za granice albo zostawaly pustelniczkami/lesbijkami :O

Gość gość
Moja sasiadka- istna modelka a to zwykła dziewczyna. Pochodzi z ubogiej rodziny, nie ma markowych ubrań, kosmetyków- ale figurę i urodę ma niebiańską. Włosy ma naturalne, pieknę.Bez makijazu wyglada jak milion dolarów, a co mówiąc jak by wygladała gdyby jej ktos zrobił profesjonalny makijaz. Marzenie.

Gość gość
wrzuć foto tej koleżanki

Gość gość
Moja sasiadka- istna modelka a to zwykła dziewczyna. Pochodzi z ubogiej rodziny, nie ma markowych ubrań, kosmetyków- ale figurę i urodę ma niebiańską. Włosy ma naturalne, pieknę.Bez makijazu wyglada jak milion dolarów, a co mówiąc jak by wygladała gdyby jej ktos zrobił profesjonalny makijaz. Marzenie. Taaaa :D acha

Gość nbbnnbnb
Uroda Barbary Palvin onieśmiela Uroda Korzuchowskiej , Wlodarczyk, Tatiany Okupnik rozczarowuje.

Gość gość
co wy chcecie od kożuchowskiej? Ma prawie 40 lat i jest naprawde piękną kobietą jak na swój wiek! zadbana, szczupła, rysy twarzy bardzo ladne. Polska bylaby cudowna, gdyby przynajmniej polowa czterdziestolatek wygladala tak jak Kozuchowska :D do gościa z 13:48 Ja też znam taka dziewczyne. To moja wspollokatorka, jest przesliczna, wysoka, szczupla. Nie maluje sie w ogole a i tak wyglada pieknie, moglaby zrobic kariere jako modelka.

Gość gość
Panowie,rzecz gustu.W Polsce jest wiele pięknych kobiet.Byłem w różnych krajach na całym świecie-od Australii po Kanadę.Mamy w czym wybierać.A zdrugiej strony mężczyźni u nas nie powalają na kolana.Te gustowne pseudobuty,wyciągnięte bluzy z kapturem,fikuśne dzinsy...Trochę samokrytyki.

Gość gość
dokładnie, ciekawe jak wasze matki wygladaly w wieku M.Kozuchowskiej, tylko obgadywać umiecie, a ja mimo,ze mam 24 lata to zazdroszczę jej wigoru, figury, ma fajny fryz, z takiej Hanki stala się pewna siebie bizneswomen w rodzince.pl , moim zdaniem jest tez dobra aktorką, a wy co osiągnęliście forumowi brzydale i nieudacznicy? zresztą na kafe nieraz były zdjęcia kafeterianek - w większość były ladne :) nie można tego powiedzieć o męskiej części kafeterii :D