Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terranko

Architekt Łódź polecajcie

Polecane posty

Gość terranko

Poszukuję dobrego architekta który zaprojektuje mi parterowy domek. Znacie kogoś godnego polecenia?

Gość gość
Pani Renata Kula jest świetna. Robiła mojej siostrze projekt dwupoziomowego mieszkanka i wyszło bardzo fajnie ;) Tu masz namiary: http://firmament.com.pl/

Gość terranko
Dzięki wielkie ;) Macie jeszcze jakieś propozycje? Chciałabym mieć porównanie. Dobrze też aby ten ktoś był z Łodzi lub okolic.

Gość kocica_ala
Hej ja też szukam i odwiedziłam już paru architektów. Dla mnie warunek to atrakcyjna cena jak i zrozumienie z architektem. Z mężem mamy wizje swojego wymarzonego domu, natomiast trzeba to urealnić ( ograniczone finanse). Planujemy zacząć budowę na wiosnę 2015 roku. Z tych spotkań rozmów co już mamy za sobą , chyba zdecydujemy się na biuro www.mono-art.com.pl z Pienistej. Właścicielem jest pani architekt Monika, która zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie. Na początku rozmowy jak jej zaczęliśmy opowiadać i pokazywać gotowe projekty, powiedziała ,że jej zadaniem nie jest tylko zaprojektować- przyklepać wskazany gotowy projekt, bo to każdy architekt po studiach potrafi. Jej zadaniem jest tak zaprojektować i nas nakierować, żebyśmy byli zadowoleni na długie lata. Ma bardzo dużo wiedzy praktycznej i doświadczenia, takiego normalnego podejścia do klienta. Jak coś podaje telefon 608-070-503. My raczej podjęliśmy decyzje i chyba zaczniemy finalizować projekt.pozdrawiam

Mogę Ci z czystym sumieniem polecić firmę Polak Studio http://www.polakstudio.com/ . Korzystałem już kilka razy z ich usług i zawsze byłem mega zadowolony. Fachowe podejście do klienta i wprowadzenie w życie moich sugestii. Polecam !