Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikkola1980

Komornik wszedł mi na pensje mimo ze zmieniłam numer konta Jak to mozliwe

Polecane posty

Gość Nikkola1980

zatrudniłam sie miesiac temu w agencji pracy, czekam na wypłate a tu nic... Dzwonie i co sie okazuje? Zajecie komornicze!!! Wiedzialam, ze ten p***********y komornik na mnie czycha więc podałam konto mojej mamy ale nic to nie dalo bo jak sie dowiedzialam "pieniądze zostały zablokowane w firmie". No to co mam teraz robic?? Nikogo nie obchodzi to, że musze sama wychować dwoje malutkich dzieci, nie mam z czego płacic komornikowi :( :(

Gość bede spiewal Tobie
ktos kiedys mial za duzo pieniedzy :P, :P, :P

Gość gość
płacz i płać

Gość Nikkola1980
Ale jak mam płacic z czego? Juz nie mam po co tam pracowac, zostaje mi tylko zatrudnic sie na lewą umowe ewentualnie.... Co za naród, jak ludzie mają żyć i jak mają zakładać rodziny :(

Dowiedz się może troszkę więcej, gdyż komornik nie ma prawa zająć Tobie całego wynagrodzenia,są limity których muszą się trzymać..

Gość Nikkola1980
No własnie od razu wypaliłam koordynatorce ze jakim prawem zabrali mi 100 porocent... A ona na to, że to niby umowa zlecenie i tak można... Niby jak? a dzieci czemu winne? Ja pozatym nie wiedzialam z czym to sie wiąze przy podpisywaniu umowy nikt mnie nie poinformował że w razie komornika nic nie dostane.... Polska :O

Gość gość
powinna byc tak jak na zachodzie ustalona minimalna kwota na przezycie lacznie z czynszem a wysokosc zalezna od osob na utrzymaniu i dopiero to co powyzej tej kwoty moze zabrac komornik.jestem w podobnej sytuacji z pensij zostaje mi tylko na dojazd do pracy bo nawet na przedszkole nie starcza zyjemy z tego co maz zarobi na czarno

Gość gość
płać suko łysa

Gość Nikkola1980
Ja niestety nie mam wsparcia w nikim oprócz mamy, moj pierwszy narzeczony zostawił mnie jak dowiedzial sie ze jestem w ciązy a mój drugi partner odszedł tuż po urodzeniu naszej córeczki... Ja juz nie wiem jak żyć :(

Gość gość
z komornikiem idzie sie dogadac nie raz mielismy taka sytuacje w firmie ze nagle konto zablokowane i zonk. ale maz ustalal z komornikiem ze bedziemy jakas tam sume na jaka nas stac placic dobrowolnie i dalo rade

Gość szeregowy czereśniak
autorko. Komornik zajął ci konto w banku,czy wynagrodzenie za pracę?

Gość gość
Pozycz od mamy. A popros pracodawce zeby placil do reki

Gość gość
no ale jak masz dlug to musisz splacac i nikogo nie obchodzi ze sama wychowujesz dziecko ,glupio piszesz