Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DORADŹCIE wzrost a seksapil

Polecane posty

Gość gość

kochani, doradźcie- jak być seksowną, gdy ma się 175 cm wzrostu i nie można założyć szpilek?

Gość gość
doradzi ktoś, kto zna się na stylizacjach itp?:)

Gość gość
Kochana, nie ograniczaj się wąskim polskim myśleniem. Wszystko w tym kraju pod linijkę i nie daj boże nie mieścić się w ramkach i to jeszcze bardzo wąskich. Załóż te szpilki i wyglądaj super! Wszystkie modelki są przynajmniej twojego wzrostu. Mam koleżankę wyższa od ciebie, nosi szpilki i wszyscy uwazaja ze wygląda jak bogini. Ale to jest w Anglii, i ludzie maja tu szersze horyzonty.

Gość gość
wiele razy kusiły mnie buty na 6-7 cm obcasie, ale przed zakupem rezygnowałam... właśnie dlatego, ponieważ bałam się spojrzeń innych którzy mogliby pomyśleć- Taka wysoka a jeszcze szpile zakłada. Nie chcę odstraszać swym wzrostem, choć budowę mam drobną to jednak czuła bym się wielka. Ciągle kombinuję jak się ubrać, aby brak szpilek nie stanowił dużego braku

Gość ppaulina9999
zakładaj szpilki bez wyrzutów :)

Gość gość
na dzień dzisiejszy mam blokadę przed założeniem obcasów.. może kiedyś..:) oj gdybym była 3-5 cm niższa to bez obaw zakupiła bym sobie takie 7 centymetrowe

Gość gość
Ty chyba zartujesz. Ta moja koleżanka ma 177 i nosi 12 cm szpilki. Do pracy. Na codzien. Ten wzrost w połączeniu z super figura, długimi blond włosami i twarzą anioła sprawia, ze wszystkim opadają szczęki. Nie daj się wscisnac w polskie durne ograniczenia. Nos to co lubisz. A inny aspekt sprawy jest taki ze właśnie przez ta zasciankowosc ładne laski jak ty maja kompleksy. W UK hipopotamy na szpilkach natomiast uważają, że są gwiazdami. Grunt to pewność siebie, i to jest atrakcyjne. A jak ktoś ma problem z twoim wzrostem, to niech ma, od razu widizsz jaki jest ograniczony i eliminujesz go z kregu znajomych. Życie jest jedno i za krótkie, żeby brać pod uwagę co myślą inni. Załóż te szpilki i bądź piękna i dumna z siebie :-)

Gość gość
Drobna, 175 i ty masz kompleksy??? Jakbym wyglądała jak ty, zalozylabym 10 cm obcasy i chodzilabym nago po mieście z radości ze mam figurę supermodelki!!! Pewnie ze się patrzą i może jeszcze dogryzaja, bo ich szlag jasny trafia ze ktoś tak super wygląda. Dziwnym trafem wszystkie znane modelki to nie tłuste kurduple wzrostu siedzącego psa.

Gość gość
dziękuję Wam za rady. Macie rację- życie jest jedno. A szpilki dla każdej z nas:)