Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana na zmiany

Jaki kierunek wybrać

Polecane posty

cześć. Może już ktoś pytał, ale nie mam czasu buszować w sieci i szukać opinii. chcę iść do jakiejś szkoły policealnej i zrobić kierunek, który poszerzy moje obecne kwalifikacje. Jestem mgr pewnego kierunku humanistycznego, ale pracy nie ma. Zastanawiam się nad wyborem jakiegoś praktycznego kierunku dla młodej kobiety? Liczę na Wasze rady. Zastanawiam się nad 1.Opiekunką medyczną/środowiskową.w DPS 2.Asystentem os.niepełnosprawnej Kierunku typowo kosmetyczne itp.odpadają, bo to mnie w ogóle nie kręci. Dzięki za wszelkie sugestie. Aha mam 28 lat. i czuję, że nadszedł czas na zmiany, żeby nie stracić całego życia na pracy w galerii handlowej.

Gość gość
hej kochana ja c***olecam ten pierwszy zawód sama w tym pracuje i nie żałuje a takich domów bedzie coraz wiecej i ludzi beda poszukiwac dop racy

Gość gość
witajcie a ja myślę ze asystent osoby niepełnosprawnej tez jest ok tyle teraz powstaje tych domów środowiskowych decyzja nalezy do ciebie

o, dzięki :) W sumie nie wiem czym do końca różni się opiekun medyczny od środowiskowego, ale ok :) A to pewnie ciężka praca, prawda?

no właśnie te wszystkie kierunki są takie podobne... Naprawdę nie wiem na co mam się zdecydować. Asystowanie os.niepełnosprawnej to jednak nie to samo co bycie opiekunem np.osoby umierającej.. Mam jeszcze ok.2 tyg, żeby się zdecydować... Na razie jestem w totalnej duuuupie i to czarnej. Ok, czekam na dalsze podpowiedzi i biegam do pracy :*

http://www.gumtree.pl/cp-praca-inne/wieliczka/fundacja-zatrudni-asystenta-osoby-niepelnosprawnej-559115005 Mam zaproszenie na rozmowę... I teraz się waham. Co myślicie?? Nawet szkoły nie wymagają, ważne są predyspozycje, ale jednak obawiam się tak rzucić wszystko i przeprowadzić kawała świata do tej placówki... HELP