Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarza sie wam komuś zyczyć źle mimo że nic wam nie zrobił

Polecane posty

Gość gość

tylko tak poprostu ? tylko szczerze bo i tak jestesmy tu anonimowi

Tak, mojej siostrze która jest obecnie w 8 miesiącu ciązy. Zyczę jej długiego i bolesnego porodu. Nalezy się jej. Głupia zołza.

Gość gość
tak, z zazdrości że komuś wiedzie się lepiej

Gość gość
nie ! tylko takim ale tylko czasami ,ktorzy byli dla mnie wyjatkowo nie sprawiedliwi wredni nieuczciwi wobec mnie ale komus kto nic mi nie zrobil ...po co, na co, dlaczego ?

Gość gość
mi się zdarzyło, że mi życzyli za samo to, że przyszłam do nich do pracy do firmy

Gość gość
nie. musi mi ktoś zaleźć za skórę ,żebym źle życzyła takiej osobie.

Gość gość
Neema Tak, mojej siostrze która jest obecnie w 8 miesiącu ciązy. Zyczę jej długiego i bolesnego porodu. Nalezy się jej. Głupia zołza. niezła patologia :O matka musi żałować,że ma takie dzieci :( dobrze,że w moim otoczeniu wszystkie rodzeństwa jakie znam wspierają się i kochają :)

gość Nie jestem żadna patologią. To że zyczę mojej siostrze bolesnego i długiego porodu to nie oznacza że zyczę aby coś stało się jej lub dziecku. Nie znasz mnie, ani mojej rodziny i nie wiesz co między nami zaszło. Ale gdybyś poznała prawdę, uwierz zmieniła byś zdanie. Ale to nie Twoja sprawa. Wysuwasz zbyt pochopne wnioski moja droga.

Gość Monique88888
zdarza się... jak kogos nie lubie, albo czymś mnie wkurza. czasami nie lubie poprostu kogos tak poprostu i wtedy automatycznie nie zycze mu zbyt dobrze

Gość gość
Nie, ale na kafe pewnie wiekszosc :D Z jakiej racji miałabym zle życzyc komus kto mi nic nie zrobil?

Gość gość
zdarza się... jak kogos nie lubie, albo czymś mnie wkurza. czasami nie lubie poprostu kogos tak poprostu i wtedy automatycznie nie zycze mu zbyt dobrze Slyszalas o byciu neutralnym?

Gość Monique88888
sa tez ludzie ,ktorzy są dla mnie neutralni,ale niektorych nie lubie, irytują mnie czymś itd

Gość gość
Nigdy,