Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzioch

czy to jest choroba czy coś innego proszę o konkrety

Polecane posty

Gość wstydzioch

otóż zawsze po seksie na drugi dzień czuję, że chce mi sie siku a jak już idę to nie mogę zrobići bardzo szczypie mnie cewka moczowa czy pęcherz mi się ściska, no nie umiem opisac tego uczucia.. za tym idą inne komplikacje bo jak siedze na zimnym czy mnie przewieje to też mnie boli pęcherz i jest źle. byłam u urologa on mi powiedział że to nadreaktywność pęcherza, no okej więc wmawiam sobie że jak mi sie chce siku to wcale tak nie jest. ale czasami to jest nie do wytrzymania ! ale bardziej chodzi mi o ten ból po seksie... czy wie ktoś jak go uniknąć, i dlaczego tak się dzieję w ogóle?? błagam o pomoc

Gość gość
a może to niedoleczona infekcja? pamiętaj, że partner też powinien się leczyć równolegle, bo inaczej będzie Cię stale zarażał powinnaś zrobić badanie moczu z antybiogramem

Gość gość
to reakcja na "ostry seks". Poproś partnera, żeby był bardziej delikatny i myślał przede wszystkim o tobie, a nie wyłacznie o własnej przyjemności

Gość gość
bzdura, skoro ma podobne objawy po tym, jak ją przewieje czy siedzi na zimnym, to ewidentnie problem z pęcherzem, a nie z temperamentem partnera...