Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazylijskamoda

Intymne pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość brazylijskamoda

Jak utrzymujecie swoja intymna fryzurę w ładzie, kochajac sie z facetem codziennie? Golicie się, depilujecie plastrami? Bo ja na sobie prztestowałam, że jak się ogolę, to ok jest tylko w tym samym dniu, lub ewentualnie na drugi, a potem sa krosty, włosy odrastaja, ale jest jeszcze za wczesnie na kolejne golenie, bo strasznie to boli. Nawet depilujac się plastrami jest naprawdę dobrze góra 3 dni, potem trzeba golic, albo czekac aż włosy urosą centymetr, bo inaczej plaster ich nie chwyci. A ja bym chciała codziennie wygladac doskonale i swiezo. Macie jakies sposoby? Jak sobie z tym radzicie?

Gość gffggffd
To pomoże www.youtube.com/watch?v=wLWRCjZIvUA

Gość brazylijskamoda
hmmm no akurat krem na mnie jakoś nie działa, a jak działa, to na jeden dzień i to nie łapie wszystkiego, a jak złapie to mam uczulenie i tak to jest...

Gość gość
jeśli się golisz np rano to zrób wieczorem peeling, jeśli wieczorem się golisz to peeling rano. Peeling bardzo pomaga, ja zawsze kilka godzin po goleniu szoruję te miejsca i od tej pory krostek brak.

Gość brazylijskamoda
no słyszałam, że piling jest ważny, ale czy go wykonujesz?

Gość brazylijskamoda
czym go wykonujesz?*

Gość gość
to co Ty się nie myjesz tylko kłaki wyrywasz, umyj c**ę a będzie świeżo

Gość brazylijskamoda
Swieżo w sensie jak zaraz po depilacji, bez powrastanych włosów SZUKAJĄCY POKLASKU TĘPY KRETYNIE.

Gość gość
czy to w ogole mozliwe tak myslec bo ja nie rozumiem przecie no bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
ja go wykonuję z cukrem. Biorę cukier, mieszam z odrobiną balsamu i mocno szoruję (pod włos). To naprawdę mnie ratuje, kiedyś miałam pryszcz na pryszczu :o