Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ma pytanie

pytanie do osob ktore maja zwykly tel

Polecane posty

Gość ona ma pytanie

czy czujecie się gorsze z tego powodu że nie macie dotykowego?

Gość gość
nie ja mam starą nokie 6020 i nikomu bym jej nie oddała

Gość ona ma pytanie
ale ja pytam osoby które nie mają wcale dotyku, a nie stary jako drugi

Gość gość
stary tel mozna zawsze wymienić na nowy w czym problem z jakiego powodu ma ktos czuc sie gorzej dziwne pyt jka komus to przeszkadza idzie do salonu i kupuje inny

Gość gość
ja miałam okazje kupić dotykowy za 40 zł ale w życiu takiego tel. to jest jakaś porażka :/

Gość gość
ja znam wiele osob ktore nie chca miec dotykowego telefonu. dotykowe sa gorszej jakosci szybciej sie psuja a poza tym nie kazdy ma parcie na to aby sie chwalic telefonem. uwazam ze telefon jest po to aby moc sie kontaktowac ze swiatem a nie do szpanowania.

Gość ona ma pytanie
no chyba że ktoś nie ma innych wydatków, dotyki są drogie, w sumie to mogłam wziąć w abonamencie za 1 zł, ale w poprzednim bateria mi 7 h trzymała i go sprzedałam. Ale słyszałam że niektórym osobom bateria nawert i 4 dni trzyma jak dużo korzystają, mam mieszane odczucia ;-/

Gość gość
Czyli smartfon jest tylko do szpanowania? Idiotki

Gość gość
ja czuję się gorsza bo nie mam dotykowego ale za to dotykam sobie antenę mojego faceta, a nawet mogę ją sobie wetknąć i myślę że to jest lepsze od telefonu bo pogadać można na byle czym

Gość gość
o matko, a ja nawet komórki nie mam. ide sie powiesic.

Gość gość
Ja mialam długo stary, nie czułam się gorsza, zwisało mi to. Stary tel mi się zepsuł, musiałam wziąć więc wziąć nowy i dopiero wtedy zobaczyłam jaki może być przydatny. Z nowym nie czuję się 'lepsza', tak jak ze starym 'gorsza', tel. ma mi po prostu służyć, rzecz nabyta.

Gość ona ma pytanie
nie do szpanowania, tylko fajnie się porzegląda na tym internet, łatwiej się czyta ebooki, obraz jest duży i wyrazisty, zeby przeglądać strony nie trzeba tak wciskać zawzięcie tylko się lekko przesuwa

Gość gość
mam stary, taki na korbkę i czuję się wyjątkowa, lepsza- a nie gorsza.

Gość gość
jak podpiszesz umowe z operatorem na rok czy dwa lata to za tel zapłacisz od zł do 100 jaki bedziesz chciała

Gość ona ma pytanie
mogłam za 1 zł wziąć ale głupia pokierowałam się funkcjonalnością i TERAZ!!! we wrześniu wybrałam lg c195 ;-/ niby dobrze działa,, bateria trzyma 4/5 dni, wifi ma , no ale nie jest taki reprezentacyjny wizualnie dla młodej kobiety, umowę mam na 2 lata, abonament w orange

Gość gość
a o co chodzi z takim telefonem no bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
ha ha ha ja mam taki telefon! Noszę go w oterbce, która kosztuje 1600 zł. Czasami obok aparatu foto za 4200. mam się czuć gorsza? p******* cię?

Gość gość
i wyciągam często ten telefon- a musisz wiedziec, ze swoje lata ma jest odrapany okrutnie:) Otóż wyciągam go w sklepach gdzie p*****e patrzą z uśmieszkiem. Potem gdy przychodzi do płacenia wyciągam wstrętnie moją wstrętną kartę, taką, której one nigdy nie będą mieć, płacę i widzę tą dezorientację. udzie czemu wy tacy puści?? wtf?